KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2015-08-06
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szpitalna 7, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy:
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą"
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Katedralna 46/48, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 46
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Nazwisko osoby zgłaszającej: Małgorzata Andrzejczuk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.03.2016
Oferta pracy ważna do: 28.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.08.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Słomniki (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Krzyż Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Ośrodek Kolonijny "Magnat" - 2018-03-18 - Łeba (pomorskie)
Wyrób pizzy
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-06-05 - Leżajsk (podkarpackie)
planowanie jadłospisu, przygotowywanie potraw na garmaż: pierogi, krokiety, bigos, leczo, gołąbki, szaszłyki, sałatki itp., utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
MADALENA Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Dębno (zachodniopomorskie)
gastronomia, praca w restauracji
ROBERT BARTCZAK PPHU "ROBEX" - 2016-06-23 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
praca w barze typu fast food
J+J SP Z O O - 2017-07-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7-15
KIDS PLANET Aleksandra Tocha - 2018-01-02 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
"JOL-MARK" Sp.z o.o. - 2018-07-06 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, ZAMAWIANE TOWARÓW.WYMAGANIA:-WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE, ZAWODOWE,- STAŻ PRACY MINIMUM 5 ROK,- KSIĄZECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lipiany (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków - obiady.
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków dla 5-60 osób, magazynowanie art. spożywczych
VITA MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie) - 2016-07-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
organizacja pracy w kuchni,przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kraków (małopolskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Lubno (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
obsługa klienta stacji paliw
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Ślesin (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
-przygotowanie potraw z surowców i półproduktów,-obróbka wstępna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Łobżenica (wielkopolskie)
kucharz kuchni wshcodniej i tureckiej
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-11-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-10-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułów żywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej Nr 6, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp
Centrum Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych w Stargardzie Szczecińskim - 2016-01-14 - Stargard (zachodniopomorskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza, szefa kuchni
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-04-04 - Świdnica (dolnośląskie)
Dania:-mięsne, mączne, jarskie, zupy, surówki, sesery, sania z grilla.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchnii indyjskiej i arabskiej ( również surówki i sałatki indyjskie i arabskie)
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-05-30 - Szydłowiec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchenna w stołówce szkolnej. Wynagrodzenie na okresie próbnym 2000 zł brutto. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7-15. Mile widziana osoba niepełnosprawna.
ANDRZEJ ŻUGAJ FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "SOKRATES" - 2017-11-06 - Kraków (małopolskie)
Kucharz. Kontakt tel. 667-366-366
Michał Kmita FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "KAMI"-bis - 2016-08-31 - Łopuszno (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w palcówce żywienia zbiorowego.
Catermed S.A. - 2018-02-22 - Kościerzyna (pomorskie)