KUCHARZ Stargard oferta pracy Centrum Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych w Stargardzie Szczecińskim
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 11,9 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułów żywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej Nr 6, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp
Data publikacji: 2016-01-14
Lokalizacja: Stargard (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Centrum Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych w Stargardzie Szczecińskim
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GEN. ANDERSA 14, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i kalkulacją żywnościową przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych, dbanie o należytą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i sprzętu pomieszczeń kuchennych, zakup artykułów żywnościowych dla wychowanków Placówki Opiekuńczo Wychowawczej Nr 6, rozliczanie ilościowe zakupionego towaru, czuwanie nad jakością produktów żywnościowych oraz wdrożenie i przestrzeganie systemu HACCAP w placówkach, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa higieny pracy praz przepisów p poż. i bhp
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 11,9 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto na godzinę
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stargard
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: stargardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stargard
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 11,9 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Centrum Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych w Stargardzie Szczecińskim
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Adres pracodawcy:
GEN. ANDERSA 14, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane ofertą pracy i spełniające wymagania pracodawcy proszone są o kontakt telefoniczny pod numerem tel. 91 578 45 79 - Irena Kucharczyk (w godzinach od 8.00 do 16.00).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : od 8.00 do 16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Stargard
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stargard
Ulica pracodawcy: GEN. ANDERSA
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2016
Oferta pracy ważna do: 15.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
ustalanie karty dań i menu, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków , dopilnowywanie porządku, dbanie o czystość z uwzględnieniem zasad higieny pracujących w kuchni
DARIUSZ WOJNAROWSKI "DAG" REGIONALNE SMAKI - 2017-11-03 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dbałość o jakość potraw.
Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe - 2015-12-11 - Lipiany (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków.
EBAM Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Miechów (małopolskie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Przyjmowanie dostawy produktów, prowadzenie magazynu, utrzymywanie w strefie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące.
ABM MACIEJ ABRAMCZUK - 2016-09-09 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu, dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów, prztgotowanie listy zakupów, dbałosc o czystość miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-02-02 - Trąbki (małopolskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych i pozostałych pomieszczeń znajdujących się w obiekcie oraz terenu przed budynkiem biura, odkurzanie podłóg w pomieszczeniach, ścieranie kurzu z mebli, wyposażenie pomieszczeń sanitarnych w niezbędne środki higieny, zamykanie wszystkich pomieszczeń na terenie biura, zdanie kluczy pracownikom ochronypraca na umowę zlecenie minimum 150 godzin w miesiącu, dyspozycyjność od poniedziałku do soboty w godzinach 6:00-22:00oferta dostępna w sali B
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany w godz. 5.00-13.00 i 13.00-21.00, kontakt z pracodawcą e-mailowy.
Pensjonat Blanka Krzysztof Koblański - 2015-11-30 - Rowy (pomorskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
odpowiedzialność za przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dbałość o estetykę potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej,utrzymanie porządku w miejscu pracy, na początek okres próbny 3 m-ce, docelowo praca stała
STUDIO PIWA MARTA WADOWSKA - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potraw(polskie dania obiadowe), ocena i dobót surowców i półproduktów, estetyczne podanie potraw, przygotowanie pizzy wg receptury, pomoc w obsłudze klienta
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Skawina (małopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych, surówek itp.
Restauracja " Teatralna" - 2018-07-07 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, sporządzanie listy zakupów, odbiór oraz sprawdzanie dostaw, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, wykonywanie prac zleconych przez kucharza/właściciela
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czeladź (śląskie)
Praca w kuchni przy produkcji naleśników, krokietów i pierogów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Konin (wielkopolskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne; umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
Praca polega na: wprowadzaniu danych do systemu opartego na rozwiązaniach klasy GIS (danych graficznych sieci oraz atrybutów poszczególnych obiektów na podstawie dokumentacji technicznej udostępnionej przez gestora sieci); weryfikacji wprowadzanych danych. Wymagamy podstawowej znajomości infrastruktury sieciowej - wiedza dotycząca sieci energetycznej oraz umiejętność czytania dokumentacji (w tym rysunku technicznego elektrycznego) będzie dodatkowym atutem. Oferujemy:- pracę w młodym dynamicznie rozwijającym się zespole- możliwość zdobycia szerokiej wiedzy o budowie oraz funkcjonowaniu systemów elektroenergetycznych- bezpłatne szkolenia- wynagrodzenie uzależnione od wyników
CADEXPERT Sp z o.o. - 2016-10-05 - Łódź (łódzkie)
KUCHARZ SAMODZIELNY
kontakt przez OHP - 2016-06-03 - Gdynia (pomorskie)
Praca na kuchni.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Mikołów -BujakówPraca w godzinach: 8-16 pn-ndz.
CELINA MACHURA USŁUGI GASTRONOMICZNE , CATERING "MAR-CEL" - 2016-11-09 - Bujaków (śląskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, może być osoba do przyuczenia;miejsce pracy: Gutów
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Gutów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-05-09 - Głuchołazy (opolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
- dbanie o dobre imię przedsiębiorstwa;- dążenie do uzyskiwania na powierzonym odcinku pracy jak najlepszych wyników i przejawianie w tym celu odpowiedniej inicjatywy, także stałe podnoszenie kwalifikacji;- sumienne, terminowe i staranne wykonywanie prac wynikających z zakresu obowiązków oraz stosowanie się do poleceń przełożonego;- przestrzeganie regulaminu pracy, ustalonego w firmie czasu pracy, przepisów i zasad bhp, p.poż., tajemnicy służbowej i państwowej;- dbałość o dobro firmy, chronienie jej mienia oraz używanie go zgodnie z przeznaczeniem;- dokładna znajomość przepisów, instrukcji i zarządzeń oraz wytycznych dotyczących stanowiska pracy, oraz przestrzeganie ich postanowień;- wykonywanie pracy zgodnie z przyjętymi w Bierhalle standardami i procedurami produkcjiGodzina zakończenia pracy: 23:00System czasu pracy: 2/2Kontakt z pracodawcą: aleksandraksiazczyk (at) globret.com lub 601677403
"TOP TEN" SP. ZO.O. - 2017-03-13 - Wrocław (dolnośląskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2018-03-07 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
obsługa imprez okolicznościowych , przygotowywanie potraw
Spółdzielnia Socjalna - 2016-07-13 - Słupca (wielkopolskie)