KUCHARZ Ustronie Morskie oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-07-28
Lokalizacja: Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kołobrzeska 9, 78-111 Ustronie Morskie, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustronie Morskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustronie Morskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.07.2016
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
78-114 Wrzosowo 59, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Dygowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrzosowo
Numer budynku pracodawcy: 59
Profil działalności pracodawcy: piekarnia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.07.2016
Oferta pracy ważna do: 27.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie posiłków w kuchni szkolnej, koordynowanie prac w kuchni, współpraca z intendentem.Konatkt z pracodawcą telefoniczny 23 662 46 88 lub osobisty w godzinach 08.00-14.00
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-08-24 - Płońsk (mazowieckie)
Doświadczenie w obróbce skrawaniem(toczenie, frezowanie) -mile widziane
ATW S.A. - 2016-08-03 - Zagórz (podkarpackie)
Prygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni, obróbka, prace porządkowe.
GASTRONOMIA ANDRZEJ PASSON I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
obsługa klienta, administrowanie biurem, sprzedaż reklam
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Biała Podlaska (lubelskie)
praca w barze, przygotowanie posiłków, obsługa gości
BAR RESTAURACYJNY BEATA NOWOGÓRSKA KRZYSZTOF NOWOGÓRSKI - 2017-09-22 - Łowicz (łódzkie)
przygotowanie ofert, negocjacje z klientami, planowanie i nadzorowanie procesu wdrożenia nowych wyrobów, opracowanie dokumentacji technicznej , projektowanie nowych produktów i rozwiazań w systemie CATIA V5
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Chorzów (śląskie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Borzęcin Duży (mazowieckie)
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)
obsługa klienta, obsługa komputera
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
przygotowywanie posiłków; tworzenie menu
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-12-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Prowadzenie kuchni ,przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków , potraw z ryby
SMAŻALNIA RYB "PRZY JEZIORZE" Bernard Ogrodniczak - 2016-03-18 - Przyjezierze (zachodniopomorskie)
Realizacja celów sprzedażowych, pozyskiwanie klientów, obsługa klientówna powierzonym ternie, sporządzanie ofert, dbanie o wizerunek i portfoliofirmy w punktach sprzedaży, raportowanie bieżących wyników, pomiaryokien u klienta. Praca od 9-17
KAPICA Sp. z o.o. Sp. K. - 2018-04-16 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
ARKADIUSZ JANCZAREK - 2018-04-09 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
prowadzenie kuchni, samodzielne przygotowywanie potraw, smażenie mięs, miejsce pracy Bar "Pirat"- Krynica Morska
Dariusz Murawski - Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "DARMUR" - 2016-05-18 - Krynica Morska (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków,znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-10-18 - Gliwice (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PPHU INSTAL CHEMIK - 2016-04-01 - Pleszew (wielkopolskie)
OFERTA PRACY REFUNDOWANA DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA SKIEROWANYCH Z PUP.Gotowanie i przygotowywanie potraw, ustalanie menu, wydawanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne.KONTAKT Z PRACODAWCĄ PRZEZ POCZTĘ : KRAKOWSKA 11B 35-111 RZESZÓW lub tel. 22 115 54 15, 22 115 55 50
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Jarosław (podkarpackie)
Kucharzwykształcenie zawodow-mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie min.3 lata, kierowanie praca kuchni przygotowanie posiłków
Samorządowe Przedszkole nr 3 w Szubinie - 2017-01-10 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, zmywanie, krojenie, siekanie, obsługa maszyn gastronomicznych.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2018-01-12 - Dębe (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy, samodzielność, dokładność, umiejętność pracy w zespole, podzielność uwagi.
FIRMA WIELOBRANŻOWA PROMUS - 2018-06-06 - Ulanów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
a)kierowanie, nadzór i kontrola pracy pracowników Sekcji Świadczeń Rodzinnych i Alimentacyjnych oraz pracowników Pomocy Społecznej (pod nieobecność dyrektora),b)prowadzenie postępowań z zakresu świadczeń rodzinnych wynikających z ustaw;c)dokonywanie oceny okresowej, składanie wniosków do dyrektora Ośrodka w sprawach dotyczących: awansu zawodowego podległych pracowników, nagradzania albo karania pracowników sekcji,d)prowadzenie dokumentacji Ośrodka związanej z pracą Sekcji Świadczeń Rodzinnych i Alimentacyjnyche)stała współpraca z innymi komórkami organizacyjnymi w zakresie wykonywanych zadań zgodnie z występującymi potrzebami,f)udzielanie wsparcia merytorycznego oraz pomocy pracownikom komórki organizacyjnej w realizacji zadań stałych,g)wdrożenie nowych pracowników w realizowane przez komórkę organizacyjną zadania,h)zapewnienie sprawnego przepływu informacji wewnątrz kierowanej komórki organizacyjnej,i)pełnienie funkcji koordynatora kontroli zarządczej,j)prowadzenie analiz przyznanych i wypłaconych świadczeń;
GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W SULIKOWIE - 2018-06-21 - Sulików (dolnośląskie)