KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy "JOL-MARK" Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽300 - 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem
Data publikacji: 2018-07-06
Lokalizacja: Sosnowiec (艣l膮skie)
Pracodawca: "JOL-MARK" Sp.z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Odrodzenia 9, 41-209 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽300 - 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sosnowiec
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽300 - 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.07.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie gastronomiczne-kucharz, do艣wiadczenie w pracy na kuchni
Nazwa pracodawcy: "JOL-MARK" Sp.z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
PORTOWA 16G, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: PORTOWA
Numer budynku pracodawcy: 16G
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych (katering)
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 05.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lublin (lubelskie)
do uzgodnienia
JK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-13 - Trzebownisko (podkarpackie)
wed艂ug stanowiska
P.H.U. "BAHAMA" Jadwiga B艂aszczyk - 2018-04-18 - Skorzeszyce (艣wi臋tokrzyskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Praca w sto艂贸wce studenckiej. Umowa na czas nieokre艣lony, miejsce pracy Wroc艂aw, ul. Ostrowskiegosala G
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wykonywanie prostych rob贸t budowlanych r臋cznych oraz przy u偶yciu podstawowych elektronarz臋dzi
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - 呕贸艂ta艅ce-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie da艅 wg karty da艅,przygotowywanie sushi, dvanie o czysto艣膰 stanowiska, lokalu, dodoatkowo wyw贸z jedzenia
PM FOOD SOLUTION PRZEMYS艁AW MAGDZIAREK - 2018-06-07 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Zgodne ze stanowiskiem
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-10-25 - Boles艂awice (pomorskie)
praca wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Lubacz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, pieczenie pieczywa tureckiego (chlebki tureckie), przygotowywanie regionalnych zimnych przek膮sek, utrzymanie porz膮dku w kuchni; do艣wiadczenie w gastronomii oaz w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Zawadzkie (opolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2017-03-09 - Iwkowa (ma艂opolskie)
obs艂uga kelnerska
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Sieradz (艂贸dzkie)
pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw, obs艂uga klienta, kasjer
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BORECKI" Bogumi艂 Borecki - 2017-06-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, sa艂atek. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 11.00-19.00, co druga sobota 8.00-15.00).
Bar Dworcowy s.c. Dariusz, Krystyna Machelak - 2017-09-06 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ALEKSANDRA 艁YGA艢 A N脫呕 WIDELEC - 2016-06-02 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, opracowanie menu, sporz膮dzanie list zakupow
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Bia艂ystok (podlaskie)
Gotowanie zup z owoc贸w morza i potraw, obieranie krab贸w, o艣miornic, kalmar贸w. Sma偶enie ryb, ma艂偶y. Przygotowanie frytur i sma偶enie frytek. Sk艂adanie da艅 wg. wytycznych.
KONSAT Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie makaron贸w, zup, sa艂atek, da艅 obiadowych.
Chilli Pizza Zbigniew Nadolny - 2016-12-06 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
Zdolno艣ci manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-28 - Wejherowo (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetw贸rstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, L臋borka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwie艅skich B艂ot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-06-25 - Kartoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
praca w restauracji
Firma Handlowo-Us艂ugowa" MAJA" "Gospoda Rycerska" W. Maj - 2016-02-10 - Szyd艂贸w (艣wi臋tokrzyskie)
obs艂uga ro偶na do kurczak贸w
ALEKSANDRA PROKOP ARTYKU艁Y SPO呕YWCZO PRZEMYS艁OWE MA艁A GASTRONOMIA - 2017-06-13 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw i da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie towar贸w. Monitorowanie zapas贸w magazynowych. Roz艂adunek i za艂adunek dostaw, odbior贸w.
Rollo-dekor Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Gdynia (pomorskie)
planowanie jad艂ospis贸w i przygotowanie wed艂ug nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posi艂贸w, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych norm w restauracji.
"MI艁OSZ" MIROS艁AW MI艁OSZ - 2016-10-18 - Kartuzy (pomorskie)