KUCHARZ Kartuzy oferta pracy "MIŁOSZ" MIROSŁAW MIŁOSZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według obowiązujących norm w restauracji.
Data publikacji: 2016-10-18
Lokalizacja: Kartuzy (pomorskie)
Pracodawca: "MIŁOSZ" MIROSŁAW MIŁOSZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościerska 13, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących norm w restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kartuzy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kartuzy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejetności kucharskie.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dokładność, punktualność, pracowitość
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: "MIŁOSZ" MIROSŁAW MIŁOSZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Kościerska 13, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: Kościerska
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy:
Firma zajmuje się głównie produkcją mebli. Współpracuje z PUP od września 1998 r.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.10.2016
Data dodania oferty pracy: 17.10.2016
Oferta pracy ważna do: 15.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie i przygotowanie produktów
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Radlin (śląskie)
Wykonywanie elewacji, praca na terenie Krakowa
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych, warzenie sera.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży oraz dla gości.
LUBUSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY - 2018-11-20 - Wiechlice (lubuskie)
•obsługa zgłoszeń alarmowych (w tym zgłoszeń obcojęzycznych), zgodnie z przyjętymi zasadami i procedurami,•obsługa urządzeń stanowiących wyposażenie stanowiska pracy, w szczególności konsoli operatorskiej i zestawu komputerowego,•współpraca oraz wymiana informacji z centrami zarządzania kryzysowego,•wymiana informacji i danych z Policją, Państwową Strażą Pożarną i dysponentami zespołów ratownictwa medycznego,•niezwłoczne powiadamianie o występujących nieprawidłowościach w funkcjonowaniu systemu powiadamiania ratunkowego.Mile widziane osoby niepełnosprawne.
ŁÓDZKI URZĄD WOJEWÓDZKI w ŁODZI - 2018-01-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów, utrzymanie czystości stanowiska pracy, przekazywanie potraw do wydania, sporządzanie zamówień, dbałość o klienta.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Wykształcenie min. średnie gastronomiczne, doświadczenie: min. 1 rok; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość: zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców, zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymogów sanitarnych, dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy, umiejętności kulinarne, kreatywność i dbałość o każdy szczegół, dobra organizacja pracy, znajomość najnowszych trendów w gastronomi, umiejętność pracy w zespole i umiejętne zarządzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Szałsza;
EC EWA CEBULA - 2017-03-24 - Szałsza (śląskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Białogard (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; min. rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku; dyspozycyjność; umiejętność pracy w zespole; książeczka sanepidu; przygotowywanie posiłków wg receptur i poleceń szefa kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
TRZY ŚWIATY - PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE JERZY KLUZEK - 2016-06-08 - Gliwice (śląskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Radomsko (łódzkie)
W/g stanowiska.
Multipak - 2016-01-27 - Sitkówka-Nowiny (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów, przygotowywanie produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Stary Chrząstów (łódzkie)
nauka/pomoc:-kontrola jakosci i ilości towaru przyjmowanego i wydawanego,-wprowadzanie towaru do programu komputerowego,-rozmieszczanie towarów w magazynie,-dokonywanie na bieżąco inwentaryzacji towaru.-dokonywanie na bieząco inwentaryzacji towaru.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-09-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o właściwą organizację pracy w kuchni, przestrzeganie zasad czystości i higieny pracy, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-09-22 - Bytom (śląskie)
Nadzór personelu zajmującego się utrzymaniem czystości i transportem wewnętrznym w szpitalach.
Szpitale Pomorskie Sp. z o. o. - 2017-08-10 - Gdynia (pomorskie)
-gotowanie-przygotowywanie pizzy oraz dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
"FALA" Iwona Myszka - 2017-05-19 - Lubenia (podkarpackie)
obsługa gości, serwowanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z personelem
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
KARKOWSKI RYSZARD FUH - 2017-05-17 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-08-08 - Bralin (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymanie czystości, prace porządkowe.Mile widziane doświaczenie w pracy na kuchni.
PIRI PIRI Olga Szewczyk - 2017-10-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Obsługa klientów (wpłaty / wypłaty,sprzedaż produktów bankowych)
BIURO USŁUG POŚREDNICTWA BANKOWEGO - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
- przyrządzanie semifreddo, tiramisu, focacci i innych dań kuchni włoskiej- konieczna umiejętność przygotowywania potraw kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Łódź (łódzkie)