KUCHARZ - KELNER Starachowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - KELNER
Wynagrodzenie: 1 017,4 PLN
Zakres obowiązków: obsługa gości, serwowanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z personelem
Data publikacji: 2018-10-15
Lokalizacja: Starachowice (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
obsługa gości, serwowanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z personelem
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Starachowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: starachowicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 29.10.2018
Data zakończenia pracy: 29.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: wysoka kultura osobista
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: komunikatywność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
preferowana wiedza w zakresie ustalania kaloryczności menu i diet,otwartość
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Adres pracodawcy:
Radomska 76, 27-200 Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i LM
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: starachowicki
Gmina pracodawcy: Starachowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Starachowice
Ulica pracodawcy: Radomska
Numer budynku pracodawcy: 76
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 23.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2018
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZĘT W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-09-05 - Łódź (łódzkie)
Produkcja potraw i napojów. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Obsługa sprzętu. Porcjowanie i dekoracja potraw. Sporządzanie wybrów garmażeryjnych,
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
wg. stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Leoniuk - 2016-10-21 - Widowo (podlaskie)
Osoba na tym stanoiwisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie posiłków.Zatrudnienie w ramach umowy na czas nieokreślony. Dwie zmiany 7-15-23.Kontakt z pracodawcą - e-mail: rekrutacja (at) purohotel.plSala G
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2018-08-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Radomsko (łódzkie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-11 - Karpacz (dolnośląskie)
praca fizyczna przy wykopach na kable
SZYMAŃSKI MICHAŁ PRZEDSIĘBIORSTWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWE "EL-BUD" - 2016-11-18 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Legionowo (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca na umowe o pracę w godz. 6-18, 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2016-10-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie dań, nadzór nad zamawianiem żywności.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Kąty (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań, przygotowywanie pizzy.
HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria Ontario - 2016-01-20 - Zamość (lubelskie)
gotowanie, utrzymanie porządku w kuchni, prowadzenie magazynu
Usługi Turystyczne OW Królowa Woda W.Androsiuk - 2017-06-14 - Augustów (podlaskie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw i deserów, gospodarka magazynowa, obsługa zaplecza gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wejherowo (pomorskie)
praca jedna zmiana przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, tj. lepienie pierogów, klusek, gotowanie wyrobów, odważanie i pakowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-02-11 - Szprotawa (lubuskie)
Obsługa kasy fiskalnej, nauka prawidłowego oznakowania towarów i wystawiania cen, nabycie umiejętności prawidłowej obsługi klienta
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Ulanów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-02-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2018-08-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
lepienie pierogów, klusek itp.
DOM-LUX Przedsiębiorstwo Handlowe J.J Suchowierscy sp.j. - 2017-08-11 - Chełm (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2017-12-04 - Puławy (lubelskie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MAŁGORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-02-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków wg karty i w ramach imprez okolicznościowych.
Firma TADOS Zbigniew Firek - 2017-09-07 - Słupia (łódzkie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)
Przygotowanie i serwowanie tradycyjnych potraw kuchni tajskiej.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-09 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw orientalnych arabskich w tym dań zimnych (sałatki), obróbka mięsa oraz grilowanie mięsa, szisz, kebab, szawerma. Doświadczenie zawodowe min. 2 lata w zawodzie kucharza. Bardzo dobra znajomość języka arabskiego współwłaścicel jest arabem. Umiejętność kuchni orientalnej, atualna książeczka sanepid.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Ząbki (mazowieckie)
Analiza wymagań, tworzenie rozwiązań sieciowych, szacowanie kosztów (CAPEX/OPEX), projektowanie, planowanie, analiza i testowanie sieci . Praca jako techniczny lider zespołu nadzorującym wdrożenia rozwiązań w projektach na całym świecie.Znajomość języka rosyjskiego będzie dodatkowym atutem przy wdrożeniach. Konfiguracja urządzeń sieciowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-04-05 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Kucharz
P.P.U.H. MIKROLAN Krystyna i Mirosław Być (Sklep dziecięcy DZIDZIUŚ, Stołówka OLEŃKA w Grzybowie) - 2016-06-20 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych - konieczna samodzielność
AGMAR Agnieszka Wojna - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2016-03-18 - Gdańsk (pomorskie)