KUCHARZ Łódź oferta pracy CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZĘT W KUCHNI.
Data publikacji: 2016-09-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MAŁACHOWSKIEGO 74, 90-159 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZĘT W KUCHNI.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
MAŁACHOWSKIEGO 74, 90-159 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: MAŁACHOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 74
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.09.2016
Data dodania oferty pracy: 02.09.2016
Oferta pracy ważna do: 01.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obsługa klienta, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
Wykształcenie podstawowe; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: sprzątanie hali magazynowej; umiejętność obsługi maszyny czyszczącej; praca w godz.6:30-14:30 i 22:00-6:00 od pn-pt; zezwolenie na prace w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska;
PROBET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-06 - Gliwice (śląskie)
*obróbka surowców*przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Praca zespołowa wymagająca umiejetności pracy w grupie, zamiłowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga szybkiego tempa pracy, dokładności oraz odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, pracę w pozycji stojącej w dni robocze, jak i weekendy i święta. Do zadań należy przygotowywanie dań zgodnie z jadłospiosem, rozdzielaie zgodnie z gramaturą, sporządzanie list zapotrzebowań, rozdzielanie prac pomocnikom kuchennym, planowanie menu pod zamówienia, przestrzeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Pokój (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
*Przygotowanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni*Dbałość o sprawne wydawanie posiłków*Utrzymanie czystości w kuchni ( mycie naczyń i urządzeń kuchennych)*Przestrzeganie przepisów BHP *Współpraca w zespole
ZAV-International Placement Service - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy.Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; znajomość branży gastronomicznej; Zakres obowiązków: obsługa kuchni i urządzeń gastronomicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gliwice (śląskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej, zajmujący się również przygotowywaniem potraw kuchni śródziemnomorskiej.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów w stołówce szkolnej i na kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie menu i posiłków w Restauracji Stara Karczma wg receptury kuchni polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej. Obsługa pieca konw. - parowego, souse-vide, robot -COOK. Umowa o pracę , 1 etat.
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków dla uczniów zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
do uzgodnienia
ATELIER FRYZJERSTWA MARCINA KASPRZAKA MARCIN KASPRZAK - 2017-02-21 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2017-02-24 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe. Charakterystyka pracy: naprawa sprzętu ciężkiego, obsługa przenośników taśmowo - zgrzebłowych. Praca - Kopalnia Chwałowice. Kontakt z pracodawcą osobisty, telefoniczny bądź emailowy: m.lobazewicz (at) kprgibsz.com.pl.
KONSORCJUM PRZEDSIĘBIORSTW ROBÓT GÓRNICZYCH I BUDOWY SZYBÓW S.A - 2017-06-12 - Rybnik (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2017-06-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
KARCZMA "KOSZARKA" Ewa Gawryluk - 2018-02-16 - Ploski (podlaskie)
-
ANTRANS USŁUGI TRANSPORTOWE ANNA KRAWCZUK - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie pizzy.
P.P.H.U. "INTER TRADE" PIOTR DZIERŻAK W CZARNEJ - 2016-03-03 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków przy współpracy z dietetykiem. Wykształcenie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia zawodowego, znajomość podstawowych zasad przygotowywania posiłków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Praca w godzinach od 07.00 - 19.00
Impel Catering Spółka z o.o. - 2016-05-06 - Wejherowo (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-09-25 - Gniew (pomorskie)
jw
Jednostka Wojskowa Nr 2063 - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
Prywatny Dom Opieki SIELANKA - 2016-10-11 - Palmiry (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i organizacja żywności, zapewnieni i kontrola jakości potraw, wprowadzanie nowych dań do karty.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-07-13 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie w restauracji.
Jot-Ce Concept Sp zo.o - 2018-06-25 - Kuraszków (dolnośląskie)
prace manualne związane z obsługą linii produkcyjnej, odbiór produktów gotowych, kontrola wizualna detali
Staamp Poland Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy, sałatek. Praca w godz: 12-20
MAESTRO PIZZA&PANNINI ADRIANA MAGDZIARZ - 2018-04-09 - Opole (opolskie)