KUCHARZ Łódź oferta pracy AGMAR Agnieszka Wojna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków obiadowych - konieczna samodzielność
Data publikacji: 2016-09-01
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: AGMAR Agnieszka Wojna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KROCHMALNA 15, 93-144 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków obiadowych - konieczna samodzielność
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Nazwa pracodawcy: AGMAR Agnieszka Wojna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
KROCHMALNA 15, 93-144 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: KROCHMALNA
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.09.2016
Oferta pracy ważna do: 01.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obieranie warzyw, zmywanie naczyń. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie ciasta na pierogi, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Zgierz (łódzkie)
montowanie konstrukcji budowlanych, drewnianych, metalowych i żelbetowych z elementów prefabrykowanych w budownictwie mieszkalnym i niemieszkalnym, użyteczności publoicznej oraz halach, praca od poniedziałku do piątku w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Piastów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska)
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-08-09 - Gdynia (pomorskie)
gotowanie posiłków w domu pomocy społecznej; godziny pracy - 7.00-15, 11.00-19.00;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2016-08-31 - Zgorzelec (dolnośląskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-05-29 - Bądzów (dolnośląskie)
Przewóz klientów zagranicznych na terenie całego Trójmiasta i okolic. Możliwe zlecenia poza teren miasta, w granicach województwa. Wysoka kultura osobista.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków dla klientów dostosowanych do różnych diet, organizacja pracy w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-08-08 - Bondyrz (lubelskie)
Gotowania, przyrządzanie potraw kuchni lokalnej i ukraińskiej , ustalaniemenu.
OPOLANKA Sp. z o.o. Sp. k - 2018-08-29 - Opole (opolskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. rok na w/w stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Oleśnica (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, doświadczenie zawodowe mile widziane. Pracodawca oferuje umowę zlecenie, docelowo umowę o pracę na czas określony.
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-08-30 - Gniewino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań, deserów, sałatek, przygotowywanie mięsa do dalszej obróbki, utrzymanie porządku na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Płock (mazowieckie)
wg stanowiska
STOWARZYSZENIE HARCERSKI RUCH OCHRONY ŚRODOWISKA IM. ŚW FRANCISZKA Z ASYŻU REPUBLIKA ŚCIBORSKA - 2018-04-16 - Ściborki (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie książak przychodów rozchodów oraz ksiąg handlowych
BIURO USŁUG KSIĘGOWO-PODATKOWYCH PERFEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ - 2018-06-07 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2017-03-16 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Kucharz
MYKONOS"SJ BOGNA SZKUDLARCZYK,MONIKA KREMS SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-24 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dań kuchni ukraińskiej.
BAR POLSKI SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2016-07-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie produkcji gastronomicznej (między innymi obieranie, krojenie, panierowanie), przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku i w lokalu (podłogi, naczynia, sprzęty), praca co drugi dzień i co drugi weekend
"FS" Jadwiga Szeliga - 2018-08-10 - Sosnowiec (śląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Pruszków (mazowieckie)
Terapeuta środowiskowy usług specjalistycznych
Lemon Moon Joanna Wichłacz-Sosnowska - 2017-01-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w hotelu Dwór Senator.
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" - 2016-03-14 - Zakrzów (małopolskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie dań w restauracji wg oryginalnych przepisów kuchni włoskiej. Prowadzenie gospodarki magazynowej.Dbanie o czystośc na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Łódź (łódzkie)
zgodny,
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2018-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych "Domu na Światkach"
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-02-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni polskiej zgodnie z zamówieniamiDekoracje potrawObróbka mięs, warzywWdrażanie własnych przepisówPosługiwanie się urządzeniami i narzędziami stosowanymi w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Brzyście (podkarpackie)