KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy BAR POLSKI SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 020 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw, dań kuchni ukraińskiej.
Data publikacji: 2016-07-07
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: BAR POLSKI SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ARMII KRAJOWEJ 38, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie potraw, dań kuchni ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 020 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 020 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wyk. zawodowe (min. gastronomiczne), doświadczenie, mile widziana znajomość języka obcego, umiejętności gotowania potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany w godz. pon-pt: 10-22, sobota: 10-21, niedziela: 10-21.
Nazwa pracodawcy:
BAR POLSKI SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
ARMII KRAJOWEJ 38, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv+list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: ARMII KRAJOWEJ
Numer budynku pracodawcy: 38
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.07.2016
Oferta pracy ważna do: 15.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Karpacz (dolnośląskie)
współpraca z lekarzem dentystą
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie stanowiska pracy, wydawanie potraw, utrzymywanie stanowiska pracy w czystosci, sprzątanie stanowiska po zakończonej pracy, przyjmowanie dostaw, przygotowywanie zamówień, inwentaryzacje miesięczne
M&M Spólka Cywilna - 2016-09-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw różnego rodzaju, głownie rybnych
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2017-02-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ KARTY DAŃ, RACJONALNE ZARZĄDZANIE SUROWCAMI, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, ZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIAPraca na czas określony: 2 LATA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA
PHPT LECH TADEUSZ POLCHEMIA - 2018-07-04 - Skrzyszów (podkarpackie)
Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem powierzonego obszaru w zakresie gospodarki magazynowej Prowadzenie i nadzór nad załadunkami, rozładunkami towarów Przygotowanie towarów do wysyłki oraz kontrola przyjęcia Tworzenie dokumentacji przyjęcia i wydania towarów Nadzór nad prawidłową archiwizacją dokumentacji Tworzenie raportów i sprawozdań obejmujących realizowane zadania na powierzonym obszarze Prowadzenie dokumentacji zgodnie z obowiązującym w spółce Systemem Zapewnienia Jakości Optymalne wykorzystanie powierzchni magazynowej Dbanie o stan techniczny środków transportu Praca w systemie trzyzmianowym
EPICOM SP. Z O.O. - 2016-09-21 - Bogumiłów (łódzkie)
Koordynowanie pracy kuchni, pobranie produktów od intendenta i dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, przygotowywanie posiłków.Praca w godz.6.00-14.00
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii w Ustce - 2017-08-07 - Ustka (pomorskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Ruda Śląska (śląskie)
wystawianie przedmiotów na Allegro, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Sitowa (łódzkie)
Wydawanie ryb świeżych zgodnie z fakturami, utrzymywanie czystości na magazynie.Wymagania: orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
"PROFISH" Sp. z o. o. - 2017-05-30 - Racibórz (śląskie)
Ustalanie menu, przygotowanie potraw, kalkulacja, zakupy potrzebnych produktów.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca na terenie bazaru TOMEX.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2015-12-23 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie potraw. Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00. Możliwość zakwaterowania do uzgodnienia z pracodawcą.
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-03-30 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w zakładzie pracy. Produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych.
GRUPA ROY Sp z o.o. - 2016-02-02 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast w lokalu gastronomicznym, przyrządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Olsztyn (śląskie)
praca w kuchni, gotowanie przygotowywanie potraw dla konsumentów
Zajazd NOWY DWOREK Tomasz Kozłowski - 2017-04-06 - Bonowice (śląskie)
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych, Fast-food-ów
Pizzeria "Malaga" Alicja Olak - 2017-05-19 - Cewice (pomorskie)
przygotowywanie obiadów dla rodziny z 3 dzieci niepełnosprawnych
Bielicka Monika Usługi Ogrodniczo Porządkowe - 2016-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W RZESZOWIE - 2017-01-17 - Trzcianiec (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe, średnie gastronomiczne lub doświadczenie na ww. stanowisku; sumienność, punktualność, odpowiedzialność; zakres obowiązków: organizacja pracy na kuchni, wyrabianie pizzy, obsługa klientów, przyjmowanie dostaw, wykonywanie zamówień; miejsce pracy: Pyskowice;
ALEKSANDRA CAPPILLERI, MACIEJ DUDWAŁ S.C. - 2017-01-12 - Pyskowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, utrzymywanie czystości w miesiącu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa: 10-18. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Stacja Paliw LOTOS w Opolu poszukuje kandydatów na stanowisko:kasjer/sprzedawca Nasza oferta: Ciekawa i stabilna praca w systemiezmianowym Praca w dynamicznym zespole nastawionym na realizacjęcelów Szansa na zdobycie doświadczenia zawodowego i możliwośćrozwoju Premie za dobre wyniki pracy Twoje zadania: Profesjonalnaobsługa klienta zgodna ze standardami LOTOS Dbanie o pozytywnywizerunek stacji LOTOS Realizacja zadań sprzedażowych Współpraca wzespole Nasze oczekiwania: Chęć do pracy Uczciwość, sumienność,odpowiedzialność, zaangażowanie Wysoka kultura osobista. Praca na dwie zmiany w systemie równoważnym 7-19 / 19-7
Firma Handlowo-Usługowa JAcek Waroch - 2017-12-18 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
obsługa gości hotelowych; przyjmowanie rezerwacji
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
- Przygotowywanie posiłków.- Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt telefoniczny (508-166-553) lub e-mail: gastro100 (at) op.pl
DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2018-04-19 - Łapy (podlaskie)