KUCHARZ/KUCHARKA Wejsuny oferta pracy RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw. Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania do uzgodnienia z pracodawc膮.
Data publikacji: 2017-03-30
Lokalizacja: Wejsuny (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:12-220 Wejsuny 27B, powiat: piski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie potraw. Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania do uzgodnienia z pracodawc膮.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premie
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wejsuny
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ruciane-Nida
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiej臋tno艣膰 gotowania potraw
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziane do艣wiadczenie, ch臋ci do pracy
Nazwa pracodawcy: RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piszu
Adres pracodawcy:
12-220 Wejsuny 27B, powiat: piski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kwestionariusz osobowy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: piski
Gmina pracodawcy: Ruciane-Nida
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wejsuny
Numer budynku pracodawcy: 27B
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-10-10 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
tworzenie ofert handlowych, pozyskiwanie klient贸w i utrzymywanie d艂ugotrwa艂ych relacji, kompleksowe doradztwo handlowo techniczne, analiza rynku, udzia艂 w realizacji i tworzeniu koncepcji marketingowych
Deco Sp.z o.o. - 2016-09-01 - Natolin (艂贸dzkie)
wed艂ug zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Modliszewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, z soczewicy, ryb, nak艂adanie mi臋sa na patyk
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-02-21 - 艁owicz (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Micha艂owice (mazowieckie)
Obr贸bka surowc贸w, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urz膮dze艅 i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Trzciance - 2018-01-31 - Trzcianka (wielkopolskie)
gotowanie
PPHU "GALAXIZ" - 2016-04-19 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie prostych potraw kuchni polskiej, lepienie pierog贸w, dbanie o higien臋 na stanowisku pracy. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia dla os贸b bez do艣wiadczenia w zawodzie
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2016-07-13 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
wyr贸b pizzy
P.H.U. Micha艂 Kiewel - 2016-07-05 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Prace porz膮dkowe na osiedlu zamkni臋tym w Otwocku: koszenie, grabienie, zamiatanie, od艣nie偶anie, drobne naprawy, mycie maszynowe gara偶y.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Otwock (mazowieckie)
Wyrabianie pizzy, makaron贸w, sa艂atek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Praszka (opolskie)
Przygotowanie da艅 z menu, obs艂uga go艣ci.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), wed艂ug wytycznych dietetyka, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Pu艂tusk (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie da艅, menu, negocjacje z kontrahentami wietnamskimi, obs艂uga klient贸w pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Jab艂onowo (mazowieckie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-08-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
Opr贸偶nianie/czyszczenie jelit (dot. trzody chlewnej).
UBOJNIA ZWIERZ膭T Robert Rytel - 2016-09-09 - Podg贸rze (podlaskie)
Praca w salonie z bielizn膮. Obs艂uga klient贸w. Przyjmowanie dostaw. Dopasowanie bielizny.
Artur Kusz RQSZ - 2017-06-13 - Gdynia (pomorskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2017-04-27 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Tuczno (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przygotowanie sur贸wek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)