KUCHARZ Elbląg oferta pracy Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Data publikacji: 2016-08-29
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Królewiecka 146, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie, chęci do pracy
Nazwa pracodawcy:
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Królewiecka 146, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty lub telefoniczny, tel. 55 234 34 14
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Królewiecka
Numer budynku pracodawcy: 146
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2016
Oferta pracy ważna do: 29.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
WYKSZTAŁCENIE: GASTRONOMICZNE - MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE.MIEJSCE WYKONYWANEJ PRACY: MŁYNY 115ZAKRES OBOWIĄZKÓW:PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZUP, MIĘS ITD., DBANIE O MIEJSCE PRACY.
KITELA I KITELA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-24 - Młyny (podkarpackie)
Kucharz
Wszechsmak Krystian Góra - 2017-09-21 - Nowogrodziec (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków zgodnie z techniką i recepturą- kontrola zapasów, rotacja zapasów- typowe czynności porządkowe w miejscu pracy- przestrzeganie i wdrażanie zasad higieny
Schützenhaus Pulsnitz Gaststätten-Betriebs-GbR - 2018-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Brak danych
UAB TEAM Sp Z O.O. - 2016-05-12 - Barwik (pomorskie)
przygotowywanie składniów potrzebnych do sporządzenia posiłków,
Bar "Pstrąg" Monika Sosnowska - 2017-03-22 - Irządze (śląskie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posiłków kuchni orientalnej.
AZMIR KEBAB MOHAMMED IMRANUL SUMON - 2018-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystości i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2016-07-19 - Pieszyce (dolnośląskie)
Opracowywanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z ustaloną kartą dań oraz wytycznymi szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie warzyw, ryży do sushi. Przygotowywanie ryb do produkcji.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Płock (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Głogów (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:- ZARZĄDZANIE OBIEGIEM DOKUMENTÓW I ZAMÓWIEŃ W FIRMIE- STAŁA KONTROLA ZAMÓWIEŃ I WYSYŁEK- OBSŁUGA KLIENTA- WYSTAWIANIE AUKCJI W SERWISIE ALLEGRO- KONTAKT Z DOSTAWCAMI- FAKTUROWANIE, ROZPATRYWANIE ZGŁOSZEŃ REKLAMACYJNYCH- WSPÓŁPRACA LOGISTYCZNA (PRZESYŁKI KURIERSKIE)
SKLEP VIS A VIS - 2017-01-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków gorących. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Dobra znajomość języka tureckiego ze względu na przyjazd gości z Turcji. Znajomość kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Ząbki (mazowieckie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw- wybór naczyń podania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Kreator Smaku Catering Paweł Bigos - 2017-11-17 - Brzeszcze (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, sprzatanie stanowiska pracy, rozliczanie magazynów, zamówienia, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów.
Firma Usługowo-Handlowa TADBOG w Cisnej - 2018-01-26 - Cisna (podkarpackie)
Składanie metalowych skrzynek do rolet, obsługa wiertarki, wkrętarki, kątówki.ZATRUDNIENIE PRZEZ AGENCJĘ ZATRUDNIENIA NA UMOWĘ O PRACĘ TYMCZASOWĄ.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Świdnica (dolnośląskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, pakistańskiej, nadzorowanie prac młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówien towaru i oryginalnych art. spożywczych sprowadzanych bezpośrednio z Indii i Pakistanu
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Otwock (mazowieckie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Białośliwie (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności pielęgnacyjnych przy uprawie pomidorów szklarniowych, zbiór, sortowanie, magazynowanie, prace porządkowe.Przewóz towaru samochodem dostawczym
Gospodarstwo Ogrodnicze Rafał Łuszczyk - 2016-11-09 - Całowanie (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2018-05-10 - Andrychów (małopolskie)
Kucharz. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-07-26 - Snochowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie pizzy
PHU Mafex Mariusz Matczak, Grażyna Matczak s.c. - 2018-01-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)