KUCHARZ Bondyrz oferta pracy Krzywosz Adam Roztocza艅ski Pstr膮g

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽000 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 z karty menu.
Data publikacji: 2017-08-08
Lokalizacja: Bondyrz (lubelskie)
Pracodawca: Krzywosz Adam Roztocza艅ski Pstr膮g
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:22-442 Bondyrz 9 A, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bondyrz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zamojski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Adam贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣ci gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej, aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy: Krzywosz Adam Roztocza艅ski Pstr膮g
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Adres pracodawcy:
22-442 Bondyrz 9 A, powiat: zamojski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, inny - 604-140-327
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Adam贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bondyrz
Numer budynku pracodawcy: 9 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 07.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i pod presj膮 czasu, min. 3 letnie do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w za pomoc膮 odpowiednich narz臋dzi i urz膮dze艅. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca tylko w kuchni.
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Mostki (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FOX-MEBLE S.C. Robert Piestrzeniewicz, Maciej S臋k - 2015-11-12 - Zgierz (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie potraw dla go艣ci pensjonatu
PBM PO艁UDNIE TOUR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, r贸偶norodnego asortymentu potraw, napoj贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jako艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej, przechowywanie 艣rodk贸w spo偶ywczych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsument贸w oraz przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - sp贸艂ka cywilna" - 2018-08-28 - 艁uk贸w (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i m艂odzie偶y w plac贸wce o艣wiatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-09-11 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 W ZAK艁ADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBA艁O艢膯 O STANOWISKO PRACY, WK艁AD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAI艃SKIEJ, W艁OSKIEJ I INNYCH NAROD脫W, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ, POLSKIEJ, DA艃 KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAI艃SKIEJ, WA呕NA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE POWY呕EJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12Z艁/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, mycie i mielenie filet贸w rybnych, przygotowywanie kotlet贸w rybnych, pierog贸w oraz krokiet贸w, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrob贸w, gotowanie, sma偶enie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL B.R. TATARSCY Sp贸艂ka Jawna - 2016-10-26 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw wraz z obr贸bk膮- wydawanie posi艂k贸w
ATAMAN聽JUSTYNA聽EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Port Jachtowy w 艁ebie sp. z.o.o - 2016-03-01 - 艁eba (pomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Stawnica (wielkopolskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Umowa zlecenie, 160-170 godzin w miesi膮cu, istnieje mo偶liwo艣膰 umowy o prac臋 w p贸藕niewjszym okresie.
Moa Sp. z o.o. - 2016-11-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej; odczytywanie oryginalnych receptur i produkt贸w; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Pabianice (艂贸dzkie)
Kuchnia polska, europejska.Praca w godzinach 14:00-22:00.Kontakt z pracodawc膮: 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2017-04-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w i napoi bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - W艂odawa (lubelskie)
przygotowywanie i obr贸bka mi臋sa, ryb i warzyw
kontakt przez OHP - 2016-11-22 - Malta (Malta)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych; ustalanie menu; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
Motel Za Miedz膮 s.c. M.J.,T.J.,L.J. - 2017-10-03 - Choj臋cin-Szum (wielkopolskie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW, WYKONYWANIE INNYCH CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z OBS艁UG膭 BARU. PO 1 MIESI膭CU UMOWA O PRAC臉.
SP脫艁DZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2017-06-28 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MA艁GORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2018-01-29 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Monta偶 konstrukcji, praca na terenie ca艂ego kraju
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe GASCO Grzegorz Smuda, GASCO GROUP Grzegorz Smuda - 2018-07-23 - W艂odowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Logsta Stanislavas Butkus - 2017-06-09 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)