KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-01-29
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GLIWICKA N, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziany staż pracy i umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidowskaPraca przez 7 dni w tygodniu w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego, godz. pracy od 11-21Miejsce pracy: Restauracja Ogrodowa
Nazwa pracodawcy:
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
GLIWICKA N, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: GLIWICKA
Numer budynku pracodawcy: N
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2018
Oferta pracy ważna do: 28.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
DZIENNY DOM POMOCY W OŚWIĘCIMIU - 2016-01-07 - Oświęcim (małopolskie)
montaz nożyczek, gratowanie, punktowanie, wiercenie, przygotowanie do hartowania, zaczyszczanie złącza, nitowanie, szlifowanie do szablonu, szlifowanie nozyczek, obsługa szlifierki Metabo, szlifowanie wstępne, szlifowanie właściwe, szlifowanie wkretów
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Wykonywanie prac ogólnobudowlanych w produkowanych modułach łazienkowych.
Bad Element Polska Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Rakowice Małe (dolnośląskie)
przygotowanie potraw według karty dań; umiejętność przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (małopolskie)
wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, doświadczenie zawodowe 8 miesięcy, znajomość obsługi krajalnicy, szatkownicy, blendera, mile widziana znajomość j. hindi. Obowiązki: pomoc szefowi kuchni -przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych(obieranie, krojenie, szatkowanie owoców i warzyw,przygotowywanie mięsa oraz ryb) -utrzymywanie czystości w obrębie kuchni -czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń -pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
praca na produkcji
EFAWA Sp. z o.o. - 2017-11-29 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE, PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ / TURECKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE STANOWISKA DO PRACY
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Raszyn (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Karminek (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie dań kuchni polskiej
Piotr Gierszewski ALFA - 2017-07-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnych kuchni tureckiej.
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Gdynia (pomorskie)
WG STANOWISKA
CATERING 7 Wieńczysław Młyński - 2018-01-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lachówka Duża (lubelskie)
przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
Zakład Fryzjerski "SZYK"; Działalność Gastronomiczna i Hotelarstwo Hanna Szulc - 2019-04-15 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
codzienne oględziny pojazdu,załadunek mieszanki betonowej zgodnie z dokumentem wz,bezpieczny transport ładunków na budowę, dbanie o powierzony sprzęt, stosowanie sie do zasad bhp, staranne wypełnianie dokumentacji dot. ładunku
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWE "ABET" - SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o czystość
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków,menu. Obsługa imprez, przygotowywanie zamówienia.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Olesno (opolskie)
WYKONYWANIE I NADZOROWANIE PROCESU POWSTAWANIA MODELI, FORM I PÓŁPRODUKTÓW METODAMI RĘCZNYMI, ZMECHANIZOWANYMI I AUTOMATYCZNYMI W PROCESACH PRZESYCANIA LUB NASYCANIA NOŚNIKA MIESZANKAMI IMPREGNACYJNYMI OKREŚLONYMI W INSTRUKCJACH TECHNOLOGICZNYCH
P.P.H.U. "WINIX" Jerzy Wroński - 2017-12-21 - Radwanice (dolnośląskie)
Wykonywanie antykorozji betonu i izolacja nawierzchni.Praca w grupie osób posługujących się językiem ukraińskim.Przestrzeganie zasad BHP i przepisów p.poż.Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Sieraków (mazowieckie)
przygotowywanie dań wg przepisów kuchni orientalnej, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Ząbki (mazowieckie)
wykonywanie prac pomocniczych przy wykonywaniu szalowań i rusztowań,ykonywanie prostych prac rozbiórkowych, w tym usuwanie gruzu oraz oczyszczanie starych cegieł uzyskiwanych z rozbiórki budynku,-posługiwanie się prostymi narzędziami ręcznymi, takimi jak łopata, kilof, taczka itp,noszenie cegieł i zaprawy murarskiej na budowie.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wyszków (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane kierunkowe; minimum dwa lata doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska;znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-04-05 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, w tym pizzy.
Restaurant Italia / Ristorante Italia - 2015-11-27 - Dania (Dania)
praca na kuchni, produkcja pierogów, krokietów, gołąbków naleśników oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Usługowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mysłowice (śląskie)
Obsługa wesel oraz innych przyjęć okolicznościowych
WOW Arkadiusz Kozikowski - 2017-02-20 - Dębno (podkarpackie)
Przyrządzanie posiłków - żywienie zbiorowe
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2018-08-20 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowanie warzyw i mięs do obróbki, obsługa urządzeń gastronomicznych, obsługa klienta, przygotowywanie dań do konsumpcji
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie ryżu do sushi, skręcanie sushi, obróbka ryb, nadzór nad zamówieniami, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Lgota-Nadwarcie (śląskie)
- obsługa maszy do laminacji i kaszerowania
B.Z.T."Vin-Plast" Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Saw Patrycja Sawicka - 2016-05-04 - Gdynia (pomorskie)
Sporządzanie potraw, czynności porządkowe na stanowisku pracy.Praca w godz. 6-18, 8-20 w Kołobrzegu.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-01-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)