KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
Data publikacji: 2016-05-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znajomość potraw kuchni wietnamskiej, umiejętność doboru przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.05.2016
Oferta pracy ważna do: 02.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywaniu posiłków.Praca w restauracji Zapopradzie w godzinach 12:00-22:00.
Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej sp. z o.o. w Muszynie - 2018-05-04 - Muszyna (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-03-21 - Nowogard (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw- planowanie tygodniowego MENU- wydawanie posiłków- obieranie i przygotowywanie warzyw.Miejsce pracy: Restauracja "Chicago" Zawiercie, ul. Sikorskiego 6
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2018-05-16 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-11-14 - Chęciny (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla gości ośrodka oraz przy organizacji imprez okolicznościowych; umowa na rok; godziny pracy: 6.00- 14.00- równoważny system czasu pracy.
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej Pomerania - 2018-08-27 - Ustka (pomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłkówpraca w sezonie marzec - październik 2017miejsce wykonywania pracy - trasa objazdowa lunaparku w Polsce
Przedsiębiorstwo Rozrywkowe Robland Zamelek Teresa - 2017-01-16 - Leszno (wielkopolskie)
- obsługa klienta,- obsługa kasy fiskalnej,- sprzedaż produktów wędliniarskich,- dbanie o wizerunek firmy
GILEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-14 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw dla gości restauracji
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-04-07 - Kraków (małopolskie)
transport drogowy towarów
Przedsiębiorstwo Remontów Ulic i Mostów S.A. - 2018-06-06 - Gliwice (śląskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
TINA ALINA JĘDRZEJAK - 2017-01-04 - Pleszew (wielkopolskie)
wg stanowiska
BERLIN DONER IRFAN DEMIR - 2016-05-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2018-04-04 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA - KAWIARNIA KAMERALNA - 2016-09-02 - Puławy (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-07-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie potraw najwyższej jakości zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urządzenia i środki używane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kamiński Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolnośląskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11-19
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-07-04 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw
CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
wstępna obróbka surowców, gotowanie, smażenie, pieczenie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
SIRBUD MINARI S.A - 2016-06-28 - Wałbrzych (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie produktów zgodnych ze standardami firmy KFC.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Kraków (małopolskie)
jw.
Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
według zawodu
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. - 2017-04-04 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)