KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2017-04-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Klaudyny 32, 01-684 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, kierunek: technikum 偶ywienia
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie-technikum 偶ywienia, planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w. Zakres obowi膮zk贸w: planowanie i przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym, dokonywanie zam贸wie艅 i wsp贸艂praca z dostawcami. Praca w trybie jednozmianowym w godzinach 7:30-15:30, mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia. Zg艂oszenia nale偶y kierowa膰 na adres: ul. Klaudyny 32, 01-684 Warszawa, tel. 660 416 500, email: zacisze (at) puchpuch.pl
Nazwa pracodawcy: CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
01-684 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 07.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, rozwo偶enie posi艂k贸w na oddzia艂y szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2018-07-03 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Gospodarstwo Agroturystyczne Idalia D膮bkowska - 2017-03-24 - Gor艂o (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie mi臋sa halal, grillowanie baraniny, wypiek s艂odyczy tureckich
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Rzesz贸w (podkarpackie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-05-17 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA - 2017-11-03 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie podawanie potraw napoi i deser贸w nadz贸r nad przygotowaniem skladnik贸w i p贸lprodukt贸w dla cza艂ego menu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 przyrz膮dzanych potraw, pomoc w wydawaniu posi艂k贸w regeneracyjnych pracownikom, nadz贸r nad utrzymaniem porz膮dku oraz prawid艂owym funlkcjonowaniem sto艂贸wki
WIPASZ SP脫艁KA AKCYJNA Zak艂ad Drobiarski w M艂awie - 2017-11-29 - M艂awa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 10.00 - 22.00.
Marek Malisz Firma Handlowo Us艂ugowa "POLCAR " Sp贸艂ka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-27 - Olszyny (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w
66-300 Aleksandra Ko艂odziejczak-G贸rzna - 2017-06-20 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
wytwarzanie pizzy, obs艂uga grilla, pomoc kuchenna
kontakt przez OHP - 2018-07-03 - Chorz贸w (艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
- Prace pomocnicze przy wykonaniu prac spawalniczych ( produkcja ogrodze艅, bram i balustrad),- Kontakt telefoniczny: 600-801-607,- Miejsce pracy: Tczewskie 艁膮ki
Tomasz Rutkowski F.H.P.U "Logist System" - 2017-11-29 - Tczewskie 艁膮ki (pomorskie)
- Przygotowywanie da艅 w kuchni hotelowej. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy. 艢cis艂a wsp贸艂praca z zespo艂em oraz Szefem kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 do 31.01.2018. Nast臋pna umowa na 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy jako kucharz (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 wi臋ksza ni偶 2 lata). Wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane uko艅czone kursy gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Katowice (艣l膮skie)
PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZ膭DZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAM脫WIE艃, CATERING脫W I PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM.WSP脫艁PRACA Z MENAD呕EREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DA艃 W OPARCIU O SEZONOWO艢膯 PRODUKT脫W
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2018-04-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-10-19 - W艂ost贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2016-04-07 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojew贸dzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniog贸rskiej - 2017-03-08 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanieposi艂k贸w, zadaniem jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych. Przygotowywanie ryb sma偶onych wg receptury kuchni gruzi艅skiej i ukrai艅skiej.Umowa zlecnie oko艂o 140h w m-cu, dypozycyjno艣膰 9:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
szycie na maszynie przemys艂owej
Renata Anna Sawicka "SAWREN" - 2016-07-06 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posi艂k贸w. Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe, specjalno艣膰 kucharz, samodzielna organizacja pracy, mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w (rybnych, drobiowych), sporz膮dzanie pierog贸w, praca w godz. 12.00-20.00, tak偶e w soboty, niedziele, poniedzia艂ek wolny
UBOJNIA I PRZETW脫RSTWO MI臉SNE MARIA KASAK - 2017-11-24 - Sulik贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅
Karol Szyca- Restaurant Milano - 2018-03-15 - Krynica Morska (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, PIZZY
PAWE艁 KUD艁ACZ PPHU "NORDPOL" - 2016-06-21 - D臋bica (podkarpackie)
praca na sto艂贸wce szkolnej
Szko艂a Podstawowa Nr 42 w Bia艂ymstoku - 2017-11-13 - Bia艂ystok (podlaskie)
udzia艂 w nowym projekcie prowadzonym przez firm臋, zapewnienie ci膮g艂o艣ci produkcji pod wzgl臋dem jako艣ciowym i ilo艣ciowym, wytwarzanie produkt贸w zgodnych z instrukcj膮, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, wykonywanie czynno艣ci utrzymania ruchu na podstawowym poziomie.
kontakt przez OHP - 2016-10-25 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potaw wg. menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-05-31 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)