KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-12-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.12.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, znajomo艣膰 kuchni polskiej, do艣wiadczenie 3 lata. Obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchnii indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-01-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
RESTAURACJA DIAVOLLA Dorota Michalik - 2016-10-10 - Garwolin (mazowieckie)
kontakt z kientem, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2019-01-11 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
Costa Coffee Polska S.A. - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z receptur膮,obs艂uga klient贸w (sprzeda偶)
Fundacja 呕AK UWM - 2016-01-15 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Brusy (pomorskie)
przyjmowanie towaru, przygotowywanie potraw, przygotowywanie catering贸w, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowc贸w i p贸lprodukt贸w spo偶ywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czysto艣ci miejsca pracy, praca od godz.15-19,19-23, praca na 1/2 etatu
APR Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2015-12-11 - Opole (opolskie)
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przek膮ski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja posi艂k贸w na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania zwi膮zane z prac膮 kuchni. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Poliklinik膮 SP ZOZ we Wroc艂awiu - 2017-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni chorwackiej, dbanie o smaki i estetyk臋 potraw, zamawianie produkt贸w, r贸wnie偶 w j臋zyku obcym, organizowanie przyj臋膰 dla go艣ci z zagranicy, praca w godz. 8-16 od poniedzia艂ku do soboty - 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Raszyn (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
PRODUKCJA SA艁ATEK, WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIE REGIONALNYCH KUCHNI WSCHODNIEJ, T艁UMACZENIE PRZEPIS脫W KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, UK艁ADANIE JAD艁OSPIS脫W
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Otwock (mazowieckie)
-sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw-obs艂uga urz膮dza艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Sobieszyn (lubelskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - B臋dzin (艣l膮skie)
przygotowywanie potrwaw kuchni ukrai艅skiej
FHU "RUSIA" RUSLANA SIVAK - 2018-09-24 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie pizzy
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2018-10-05 - Radom (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe mile widziane kierunkowe; minimum dwa lata do艣wiadczenia zawodowego; ksi膮偶eczka sanepidowska;znajomo艣膰 kuchni polskiej; kreatywno艣膰; dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KO艁SUT - 2016-04-05 - Gliwice (艣l膮skie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kucharz-kuchnia tradycyjna
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MA艁GORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2016-11-28 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
j.w.
Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe Boss Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych, garma偶eryjnych. Obs艂uga imprez plenerowych. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony - 2 lata z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
KARCZMA SOLNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Magdalena i Arkadiusz Tomczak s.c. - 2016-07-21 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
Firma Handlowo-Us艂ugowa "ZAKAPIOR" Adam Radwa艅ski - 2019-01-16 - Pola艅czyk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2018-01-04 - Micha艂owice (mazowieckie)