KUCHARZ /OFERTA POSTA呕OWA/ Skar偶ysko-Kamienna oferta pracy FHU "RUSIA" RUSLANA SIVAK
Stanowisko: KUCHARZ /OFERTA POSTA呕OWA/
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potrwaw kuchni ukrai艅skiej
Data publikacji: 2018-09-24
Lokalizacja: Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: FHU "RUSIA" RUSLANA SIVAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Powsta艅c贸w Warszawy 7, 26-110 Skar偶ysko-Kamienna, powiat: skar偶yski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potrwaw kuchni ukrai艅skiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ /OFERTA POSTA呕OWA/
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Skar偶ysko-Kamienna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: skar偶yski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Skar偶ysko-Kamienna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 24.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni ukrai艅skiej
Nazwa pracodawcy: FHU "RUSIA" RUSLANA SIVAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Starachowicach
Adres pracodawcy:
Sikorskiego 7/4, 26-110 Skar偶ysko-Kamienna, powiat: skar偶yski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv i skierowanie na sta偶
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: skar偶yski
Gmina pracodawcy: Skar偶ysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Skar偶ysko-Kamienna
Ulica pracodawcy: Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Starachowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pozyskiwanie nowych klient贸w,obs艂uga klient贸w dotychczasowych,dbanie o przydzielone stany magazynowe.
CYBERTEAM SP. Z O.O. - 2016-06-01 - Kalinowice (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Leszno (wielkopolskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
Prowadzenie garma偶u z przeznaczeniem na sprzeda偶 bezpo艣redni膮, przyjmowanie zam贸wie艅-bezpo艣redni kontakt z Klientem, realizowanie zam贸wie艅 wcze艣niej ustalonych ze sprzedawc膮, wykonywanie list produktowych, 艣rodk贸w do wyrobu produkt贸w garma偶eryjnych dla zaopatrzeniowca.
"MeyBa" sp.z.o.o. - 2016-04-15 - Luzino (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Bobowa (ma艂opolskie)
Sprzeda偶 towar贸w oraz obs艂uga klient贸w w sklepie monopolowym.
ROYAL S.C. OCHO艃SKI JAKUB, PAWE艁 JANIA - 2017-06-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w charakterze pomocy kuchennej
"GALICJA" B. Zimny Strzy偶贸w - 2016-12-07 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Kadyny (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅, zup, sos贸w, obr贸bka mi臋sa i warzyw, sprz膮tanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - P艂ock (mazowieckie)
wa偶enie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHA艁 GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
opieka nad dzie膰mi, prowadzenie zaj臋膰 dydaktycznych i dodatkowych
ANNA TOBIASZ-KO殴MI艃SKA PRZEDSZKOLE PRYWATNE TRELE MORELE - 2017-09-14 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dba艂o艣膰 o powierzone mienie, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, aktywna wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci przebywaj膮cych w obiektach uzdrowiskowych
UZDROWISKA K艁ODZKIE SP脫艁KA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-05-31 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Raci膮偶 (mazowieckie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸wi w systemie restauracyjnym jak i dla grup zorganizowanych.
CENTRUM MIERKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-26 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w, obr贸bka produkt贸w, praca na kuchni zimnej i gor膮cej.
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅; sprz膮tanie stanowiska pracy, obs艂uga klienta. Praca w godzinach I 6-14 II 10-18
TEJK E艁EJ AGNIESZKA PAW臉SKA - 2017-03-10 - Opole (opolskie)
wykonywanie wszystkich czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem i wydawaniem posi艂k贸w
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowan贸wku - 2016-02-22 - Kowan贸wko (wielkopolskie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mr膮gowie.
Hotel Huszcza Stanis艂aw Huszcza - 2018-04-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI W艁OSKIEJ I POLSKIEJ
"OPTA POLSKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-22 - Rzesz贸w (podkarpackie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z aktualn膮 kart膮. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni 艣r贸dzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-03-04 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂kow, obr贸bka010118
"FOLWARK FOLI艃SKICH" Maria Foli艅ska - 2017-11-14 - Wysoka (lubuskie)
wg stanowiskakuchnia ciep艂a, zimna, 艣niadania
MANSOR Monika Stala - 2018-03-29 - Z膮bki (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla klient贸w dostosowanych do r贸偶nych diet, organizacja pracy w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt kandydat贸w telefoniczny.Oferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie da艅 z karty menu przygotowywania da艅 na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-05-05 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Prowadzenie sprzeda偶y bezpo艣redniej Dbanie o wizerunek sklepu Kontakt z przedstawicielami- Tworzenie zam贸wie艅 - Przyjmowanie oraz wprowadzanie towar贸w do systemu- Praca na systemie sprzeda偶owym Subiekt GT
Firma Handlowo Us艂ugowa Leszek Malec - 2016-04-14 - Urbanowice (opolskie)