KUCHARZ Kadyny oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-05-09
Lokalizacja: Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kadyny, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kadyny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: elbląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 23.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Saperów 24, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Saperów
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 09.05.2016
Oferta pracy ważna do: 08.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 2100 zł brutto + premia od 300 zł do 700 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej. Dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Łódź (łódzkie)
produkcja potraw kuchni azjatyckiej, przygotowywanie sajgonek i sushi, wydawanie dań, catering
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2017-08-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Brzozów (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni bliskowschodniej, w tym kebab. Obsługa klienta.
ISTANBUL M.Dukowicz i J.Przybylski Sp.J. - 2016-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Przyrządzanie polskich potraw, pierogi.Wykształcenie min. średnie. Książeczka SANEPID do celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność gotowania polskich potraw i lepienia pierogów. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
POLHOLDING ANNA POL - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-09-23 - Sieradz (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharza-kuchnia polska.Praca zmianowa w godzinach od 8:00 do 20:00 i od 20:00-8:00(dodatek do wynagrodzenia za pracę nocną+20%).
KRUSZYNA Leopold Habiniak - 2015-11-30 - Kruszyn (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Tczew (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA - 2018-03-13 - Oświęcim (małopolskie)
WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY MIN. 1 ROK NA STAN. KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ: ADANA, KEBAB, DALMA, SARMA, KUZ-KUZ, MANTY,
MAYAH - MN_COM - 2017-01-10 - Radzymin (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
Rozładunek towarów, układanie, wydawanie towarów, załadunek
P.H.U. "Brutal" - 2017-10-06 - Zakopane (małopolskie)
przyprawianie i smażenie ryb, grilowanie ryb, smażenie frytek, robienie surówek, bezpośrednia obsługa klientapraca w godzinach: 8.00 - 16.00
S.C. SMAŻALNIA "Rybex" - 2016-02-23 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAWUSTALENIE KARTY DAŃ
ITAL - POL Sp.z.o.o. - 2017-07-05 - Sławutówko (pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni indyjskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Grand Kapitan Medi-Spa Michał Żytki - 2017-01-05 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Wykształcenie pomaturalne/ policealne; roczne doświadczenie; umiejętność gotowania różnych potraw w restauracji; jedna zmiana; 1/4 etatu; miejsce pracy: Rachowice
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Rachowice (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe (gastronomiczne) oraz książeczka sanepid. Zgłoszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O. - 2016-06-10 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-03-09 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni Polskiej. Praca na dwie zmiany. Praca w co drugą sobotę i i niedziele handlowe od 8.00 - 16.00 lub 10.00 - 18.00. 40h/tydzień.
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
zarządzanie na kuchni, przygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjnego, patelni elektrycznej i innych urządzeń, magazynu żywności
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Brenna (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Łódź (łódzkie)
wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Bochnia (małopolskie)
-
EUROKOLONIE- O.W. ALGA, O.W. SOLARIS -WITOLD KRYGIER - 2018-01-02 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)