KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Bolesławiec oferta pracy Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 2100 zł brutto + premia od 300 zł do 700 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Data publikacji: 2018-02-05
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Adama Asnyka 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 2100 zł brutto + premia od 300 zł do 700 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęci do pracy, książeczka sanitarno-epidemilogiczna, gotowość do pracy, pracodawca zapewnia szkolenie.
Nazwa pracodawcy:
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Adama Asnyka 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach od 10:00 do 19:00 numer telefonu 690 946 768
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10 - 19
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Adama Asnyka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.02.2018
Oferta pracy ważna do: 06.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni restauracyjnej
Robert Symonowicz PPUH "SYMON" Restauracja "Don Roberto" Frombork - 2016-04-26 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
1.przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi inormami gotowych wyrobów, 2.realizacja i nadzorowanie prawidłowegoprzebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesamitechnologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3.porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4. utrzymywanie czystości iporządku w pomieszczeniu głównym kuchni, we wszystkich pomieszczeniachprzynależnych do kuchni oraz korytarzach budynku przyległych do pomieszczeńkuchennych. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Dom Pomocy Społecznej Prószków - 2018-05-22 - Prószków (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Dominik Maciąg - 2016-09-13 - Okalina-Kolonia (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa kasy fiskalnejDwie zmiany 07:00-15:0011:00-19:00
Smaki Ponidzia Sp. z o.o. Łagiewniki - 2018-04-30 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
ptzygotowanie potraw i dań
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Nieznanowice (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Kałęczyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w barze
P.P.H.U Ewa Zając - 2017-04-03 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
pomoc przy obsłudze gastronomicznej, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie drobnych posiłków, pomoc przy barze i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Poniatowa (lubelskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Kleopatra, Haitham Abouel-Fadl - 2018-04-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Gorlice (małopolskie)
Gotowanie zup z owoców morza i potraw, obieranie krabów, ośmiornic, kalmarów. Smażenie ryb, małży. Przygotowanie frytur i smażenie frytek. Składanie dań wg. wytycznych.
KONSAT Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Sopot (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
H2Obiadek Joanna Czarniecka - 2018-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
DWÓR NAŁĘCZOWSKI VITALIGS SPA ALICJA KATARZYNA I ARTUR CEBERA - SUDZIŃSCY S.C. - 2017-08-29 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca z dziećmi niepełnosprawnymi w niepublicznym punkcie przedszkolnym.
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SKARSZEWACH - 2017-05-30 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni domowej.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja GALA - 2017-07-03 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2018-02-19 - Siewierz (śląskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
SKLEP "ARKADIUSZ" SP .J. - 2016-02-15 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni chińskiej
JUSTYNA JAZGARSKA ,, SIÓDEMKA" - 2016-04-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Bytów (pomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw, w tym z kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Złotokłos (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i napojów według obowiązujących procedur i wdrożonych standardów kuchni. Ścisła współpraca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-16 - Niemcy (Niemcy)
ASYSTA PODCZAS WYKONYWANIA ZABIEGÓW PODOLOGICZNYCH Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA DO ZAWODU.
Centrum Podologiczne Piotr Bielawski Filia w Rzeszowie - 2016-10-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Jedna zmiana, umowa na okres próbny.Kontakt z pracodawcą: 502 993 938
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ANTYKI MSV sp. z o.o. - 2017-11-02 - Krobielowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-08-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-
KWR "LAGUNA" MRZEŻYNO- PPHU "BIRMEX"s.c. - M. ŁUSZKIEWICZ - 2018-03-05 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)