KUCHARZ / KUCHARKA Kaltenengers oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 8,84 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 i napoj贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych procedur i wdro偶onych standard贸w kuchni. 艢cis艂a wsp贸艂praca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Data publikacji: 2017-06-16
Lokalizacja: Kaltenengers ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Kaltenengers, NiemcyRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 i napoj贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych procedur i wdro偶onych standard贸w kuchni. 艢cis艂a wsp贸艂praca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dba艂o艣膰 o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 8,84 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenia wzrasta stosunkowo do kwalifikacji i do艣wiadczenia.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kaltenengers
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcy
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 8,84 EUR/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 19.06.2017
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - przeci臋tny, w pi艣mie - przeci臋tny
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
W przypadku braku wykszta艂cenia kierunkowego istotnym jest przed艂o偶enie dokument贸w potwierdzaj膮cych do艣wiadczenie zawodowe.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 31, 35-074 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV oraz dokumenty potwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Poczt膮 email lub poczt膮 tradycyjn膮.
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotelarstwo/gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 19.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
obs艂uga gastronomiczna baru i restauracji hotelowej oraz konferencji i bankiet贸w
START TRAVEL Sp. z o.o. - - 2016-05-18 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka. Praca na umow臋 o prac臋 w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 6-18, wg grafiku. Praca w Ko艂obrzegu.
O艣rodek "BURSZTYN" - Zak艂ad Us艂ug Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- przygotowanie posi艂k贸w - 艣niadania, obiady, kolacje, kuchnia ciep艂a i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku- wsp贸艂praca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zielon膮 G贸rk膮" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
kreowanie potraw, kontrola personelu kuchennego
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-02-23 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
BAR-RESTAURACJA "KRYJ脫WKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-01-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca w kuchni, obs艂uga klient贸w
AGROFARMA EWA ZI脫艁KOWSKA - 2016-06-27 - Go艂aszewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej.
KONPAR Konrad Kr臋pski - 2016-01-25 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie obiad贸w. Przygotowywanie 艣niada艅 (kanapki, sa艂atki)
MNIAM MNIAM FOOD SERVICE Adam Skolik - 2017-06-22 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Tumidaj (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w /dietetycznych/ dieta na zam贸wienie.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub do艣wiadczenie zawodowe; ks. sanepidowska; predyspozycje do kierowania m艂odym zespo艂em; zakres obowi膮zk贸w: kuchnia domowa oraz dania fast food, wydawanie potraw; praca sezonowa od czerwca; zmianowo艣膰 do uzgodnienia; miejsce pracy: Niewiesze;
O艢RODEK WYPOCZYNKOWY 艢WIERK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-29 - Niewiesze (艣l膮skie)
Samodzielne organiozwanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulniarnych, stosowane do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie sie narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym , oceanianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Nysa (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-15
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
samodzielne sporz膮dzanie, r贸znymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garmazeryjnych, organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy, zgodnie z zasadami BHPi ppoz, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem sur贸wc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narzedziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych, wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu, odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w
Trio Kia Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
obs艂uga klienta
DEKA Agnieszka S膮czawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka - 2016-01-20 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w itp.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
-
Zajazd Pod R贸偶膮 Wioleta Kulaszewicz - 2017-12-05 - Kaliska Ko艣cierskie (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸wwykszta艂cenie zawodowedo艣wiadczenie
Firma Handlowo Us艂ugowa Mi-Ko Miko艂aj Kowalczyk - 2016-05-31 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
US艁UGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2018-04-09 - Kwidzyn (pomorskie)
Kucharz
GRABOWSKI Piotr Grabowski Radomsko - 2016-10-25 - St臋偶nica (podkarpackie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - 艁uk贸w (lubelskie)
Gotowanie, przygotowanie posi艂k贸w, sprz膮tanie miejsca pracy.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud EL Gharib - 2018-04-16 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
"ARTPOL" STRASZAK ARTUR - OLE艢NICA - 2017-03-13 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowca do gotowego produktu (obiady).
MK Maciej Kucharczyk - 2018-06-19 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Organizacja pomocy, opieki pedagogicznej i psychologicznej dla dzieci, dbanie o prawid艂owy rozw贸j psychiczny dzieci, wsp贸艂praca z nauczycielami w ich pracy wychowawczej.
Szko艂a Podstawowa im.艢w.Jadwigi Kr贸lowej Polski w Pod艂臋偶u - 2018-07-13 - Pod艂臋偶e (ma艂opolskie)