KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Data publikacji: 2015-10-26
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Inż. Leona Nowotarskiego 5, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Inż. Leona Nowotarskiego 5, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Inż. Leona Nowotarskiego
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: prowadzenie restauracji
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.10.2015
Data dodania oferty pracy: 05.10.2015
Oferta pracy ważna do: 10.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty w siedzibie firmy w dniu 23.11.2016 r. w godz. od 10.30-12.00.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-11-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością Kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Elbest sp. z o.o. - Hotel Solina SPA w Myczkowcach - 2017-06-14 - Myczkowce (podkarpackie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2018-06-15 - Poznań (wielkopolskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków- utrzymywanie porządku w kuchni
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
Wykonywanie prac porządkowych na halach produkcyjnych, dostawa materiałów i wywóz odpadów technologicznych.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-08 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Port Jachtowy w Łebie sp. z.o.o - 2016-03-01 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof Hładki - 2017-03-29 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
jw
Zespół Szkolno-Gimnazialny - 2018-09-12 - Zakręt (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Szkoła Podstawowa nr 7 - 2017-08-24 - Czeladź (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny dla pracowników;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygoń (łódzkie)
przygotowanie posiłków wg wskazań dietetyka, podawanie posiłków, dobór diety, żywienie osób obłożnie chorych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bytom (śląskie)
praca w kuchni szpitalnej; przygotowywanie posiłków w systemie zbiorowym
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa spólka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-01 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Kraków (małopolskie)
serwowanie posiłków, obsługa gości restauracji
Paweł Pruszak - 2018-08-22 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Branża gastronomiczna- sporządzanie dań kuchni wg gruzińskich receptur
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola świeżości produktów, zamawianie towarów
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji.
Usługi Gastronomiczne Wynajem Pokoi Dla Firm Agnieszka Ziółkowska - 2016-04-25 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Zamawianie i odbiór produktów, chemii. Czyszczenie kuchni i innych pomieszczeń.
SVD SERVICE Sp.z.o.o. - 2017-03-27 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porządek stanowiska pracy, dbanieo prawidłowe magazynowanie produktów. Praca w godzinach 11-22
ITALIA s.c. - 2017-05-23 - Opole (opolskie)
Przygotowanie kanapek, praca przy grillu.Po umowie zlecenia- dalsze zatrudnienie w ramach umowy o pracę.
Krzysztof Nordwind Firma Handlowo Usługowa NORWIND - 2018-06-27 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Exclusive" Michał Sajewicz - 2018-05-09 - Białystok (podlaskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
serwis urządzeń dla górnictwa (lampy, urządzenia ostrzegawcze, awaryjne, urządzenia zapewniające łaczność)
ELEKTROMETAL Spółka Akcyjna - 2017-05-25 - Cieszyn (śląskie)