KUCHARZ/KUCHARKA Zakręt oferta pracy Zespół Szkolno-Gimnazialny
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2018-09-12
Lokalizacja: Zakręt (mazowieckie)
Pracodawca: Zespół Szkolno-Gimnazialny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 11, 05-077 Zakręt, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zakręt
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: otwocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wiązowna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Intendent (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (kucharz), co najmniej 5 lat doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przygotowywanie obiadów dla uczniów szkoły.[CV na e-mail: sekretariat (at) szkola-zakret.pl - istnieje możliwość przeprowadzenia wstępnej rozmowy z pracodawcą przed wysłaniem dokumentów aplikacyjnych zawierających dane osobowe]
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkolno-Gimnazialny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Szkolna 11, 05-077 Zakręt, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Wiązowna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zakręt
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.09.2018
Oferta pracy ważna do: 27.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w dziale żywienia w sanatorium. Przygotowanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetycznymi.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2016-09-30 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Górno (świętokrzyskie)
jw
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ Pracownika Oświaty - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu obowiązków
LeBOS Sp. zo.o. - 2016-09-06 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w miarę potrzeb objęcie funkcji barmanapraca w godzinach 10:00-18:00
Firma Usługowa Anna Jakobus - 2016-02-02 - Mielec (podkarpackie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Warszkowo (zachodniopomorskie)
Samodzielne wykonanie dań kuchni arabskiej i samodzielne prowadzenie kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowanie produkcji.
Cały Gaweł s.c. - 2016-04-20 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2016-02-18 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY KUCHNI. PRACA DWUZMIANOWA, RÓWNIEŻ W WEEKENDY.
GMINNY OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O. - 2016-01-22 - Zakrzów (opolskie)
pomoc w opiece, prace biurowe
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, mile widziany staż pracy. Praca w charakterze kucharza w restauracji "Tu i Teraz". Kontakt z pracodawcą osobisty oraz telefoniczny.
PHU STONE SEIDEL GRZEGORZ - 2017-08-08 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY 2 LATA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-10-03 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji zgodnie z menu, przygotowanie zamówień na produkty, opracowanie menu bankietowego
MACIEJ KUCAL PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-01-24 - Turek (wielkopolskie)
wykonywanie tatuaży
EMPIRE TATTOO HUBERT RUSIN - 2018-08-13 - Kostrzyn (wielkopolskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-11-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak - 2016-02-17 - Trzcianka (wielkopolskie)
Oferta stazu dla osób bezrobotnych po 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków oraz pomoc w ich wydawaniu.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Otwock (mazowieckie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie, smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Libusza (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Prace w dziale żywienia przy przygotowywaniu posiłków i wydawaniu posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-01-31 - Sopot (pomorskie)
tworzenie dokumentacji technicznej,analiza projektów sygnalizacji świetlnych,sporządzanie dokumentacji powykonawczej,planowanie,kierowanie i nadzór nad robotami budowlanymi-elektryczne i telekomunikacyjne
Skanska S.A. - 2017-03-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Paweł Ordon Usługi Cateringowe - 2017-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7-15
KIDS PLANET Aleksandra Tocha - 2018-01-02 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie dań w restauracji "Ranczo"
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "TSS" S.C. - 2017-03-07 - Lubin (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, obieranie warzyw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy, dbałośc o estetykę, wykonywanie innych czynnosći polecownych przez przełożonego
"ADAMUS" PHU Paweł Usidus - 2016-04-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Bartąg (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji - praca w Zawierciu Hotel Villa Verde
Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna - 2016-02-17 - Zawiercie (śląskie)