KUCHARZ Trzcianka oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-02-17
Lokalizacja: Trzcianka (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mochnackiego 4, 64-980 Trzcianka, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzcianka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzcianka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Mochnackiego 4, 64-980 Trzcianka, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie z pup
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Trzcianka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzcianka
Ulica pracodawcy: Mochnackiego
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.02.2016
Oferta pracy ważna do: 16.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: brak wymagań; minimum rok doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska; znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-05-18 - Gliwice (śląskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharza, umiejętności kulinarne, samodzielna organizacja pracy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowow Usługowe Krzysztof Sadłocha - 2016-03-24 - Opalenica (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów z karty (głównie smażenie świeżej ryby), utrzymywanie porządku w kuchni oraz lodówkach (praca: Tawerna Żeglarska)
ALEKSANDRA KOTELUK - 2016-04-14 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Mława (mazowieckie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie i przygotowanie posiłków, udział w przygotowywaniu menu, koordynacja, przygotowanie zestawów dietetycznych
BREX Sp. z o.o. - 2018-04-25 - Strzegowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie zasobami, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łosice (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2018-10-05 - Radom (mazowieckie)
Brak danych
AJP S.C. - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2015-11-09 - Koziegłówki (śląskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Gogolin (opolskie)
Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie ze stron internetowych menu ukraińskiego
PALACE SP. CYWILNA - 2017-02-22 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
ZGROMADZENIE SIÓSTR ŚW.ELŻBIETY, DOM ZAKONNY W KWIDZYNIE - 2017-11-14 - Kwidzyn (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2018-08-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem urządzeń, maszyn w zakładzie.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; osobom spoza miejsca wykonywania pracy zapewniony jest zwrot kosztów dojazdu lub dowóz do miejsca pracy; miejsce wykonywania pracy: Słupsk lub Dębnica Kaszubska- do uzgodnienia z pracodawca; godziny pracy: 6.00- 14.00 lub 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia od 3000 zł brutto- do uzgodnienia; okres próbny 1 miesiąc
Mini- Max Piotr Sadowski - 2018-02-06 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie, obsługa kasy fislaknej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolnośląskie)
Praca na koparce.
PROVIDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-24 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według kartu menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-03-08 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków
AGRO - COMPLEX c.s.r. Stanisław Stelmach - 2016-08-01 - Pułankowice (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2017-12-04 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2018-10-24 - Witaszewice (łódzkie)
ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, KOORDYNOWANIE PRACY POSZCZEGÓLNYCH ZESPOŁÓW, REPREZENTOWANIE SZEFA POD JEGO NIEOBECNOŚĆ, PRZYGOTOWANIE POTRAW I POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH, PRZYJMOWANIE DOSTAW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-10 - Gdynia (pomorskie)
- smażenie ryb w piecach konwekcyjnych- gotowanie zup rybnych
OKRĘG MAZOWIECKI POLSKIEGO ZWIĄZKU WĘDKARSKIEGO W WARSZAWIE - 2018-04-26 - Janowo (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Bałtów (świętokrzyskie)