KUCHARZ Płock oferta pracy Usługi Gastronomiczne Wynajem Pokoi Dla Firm Agnieszka Ziółkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji.
Data publikacji: 2016-04-25
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne Wynajem Pokoi Dla Firm Agnieszka Ziółkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-407 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 2500 zł do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2016
Data zakończenia pracy: 22.07.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 3 lata doświadczenia w pracy w kuchni restauracji
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne Wynajem Pokoi Dla Firm Agnieszka Ziółkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-407 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv na email
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.04.2016
Oferta pracy ważna do: 24.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni w Ośrodku Wypoczynkowym Drawtur.Przygotowywanie posiłków, sprzatanie.
Usługi Gastronomiczne Jan Mirek - 2016-06-17 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie potraw, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt: e-mail biuro (at) zajazdhotel.pl-Kontakt telefoniczny: 509-492-052
FIRMA INSTROM, ZAJAZD ROMA - ROMAN STUBBA - 2016-09-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-11-13 - Michałowice (małopolskie)
Doradca odpowiedzialny jest za:- kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy- realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie- fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu- dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu- pomoc Klientom w załadunku towaru
TERG SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-10-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2017-08-09 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
"MUR-BET" Adam Dumana - 2017-05-08 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Koło (wielkopolskie)
obsługa klientów
NOWIM Mariusz Nowicki - 2018-03-27 - Jarocin (wielkopolskie)
rozmnażanie roślin, ukoraenianie roślin, podlewanie i pielęgnacja roślin
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Pniewo (łódzkie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW, SPRZATANIE KUCHNI I STOŁÓWKI SZKOLNEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE ZAWODOWE
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 42 IM. STEFANII SEMPOŁOWSKIEJ - 2018-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace budowlane na różnych etapach budowy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym, sprzedaż posiłków i napoi
Maciej Gierada Royal - 2016-08-01 - Kozłów (małopolskie)
Wymiana opon w samochodach osobowych,dostawczych i cieżarowych.
F.H. TRAFFIC BOGDAN SZEWCZYK - 2017-06-05 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie śniadań, dań obiadowych
PUH Marcin Ligenza - 2017-06-06 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW OD PRODUKTU DO SERWOWANIA
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Tel. 501 371 926 Janina Lewaszkiewicz
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE "SŁOWIAŃSKA" JANINA LEWASZKIEWICZ - 2016-05-05 - Słońsk (lubuskie)
- planowanie jadłospisów i przygotowywanie posiłków, - pobieranie produktów spożywczych z magazynu w odpowiednich ilościach, - dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków. Godziny pracy: 7:00-15:00. Oferta dostępna w sali G.Kontakt z pracodawcą: 71 798 67 87.
Przedszkole nr 36 im. Wandy Chmielowskiej - 2017-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie potraw ściśle sezonowych, gotowanie tradycyjnych potraw kuchni niemieckiej. Posiadanie zaawansowanej wiedzy teoretycznej i praktycznej w zakresie: przygotowywania potraw zgodnych z tradycyjnymi recepturami. Umiejętność przygotowywania potraw na bankiety. Znajomość zasad bhp pracy w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2016-04-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, nadzór nad pracownikami kuchni.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kompleksowe przygotowanie dań, deserów, śniadań, obiadów, kolacji dla klientów ośrodka
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Istebna (śląskie)
-przygotowywanie potraw, serwis, obsługa imprez masowych
P.H.U. "INWOD" ROMAN PACEK - 2017-06-13 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw z najwyższą starannością, przygotowywanie zamówień, propozycji menu itp. Wymagania: doświadczenie, możliwość pracy w godzinach nocnych.
DWOREK RAJSKA GÓRA Karol Sobolski - 2016-11-24 - Góra (pomorskie)
Prowadzenie zajęć z doradztwa zawodowego w kl. VII szkoły podstawowej w wymiarze 1 godziny miesięcznie (10 godzin w roku szkolnym).
Zespół Placówek Oświatowych w Górach - 2017-08-08 - Góry (świętokrzyskie)
SPRZĄTANIE W SZPITALU W GDAŃSKU WRZECZU
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Straszyn (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-11-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)