KUCHARZ Złotokłos oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie i przygotowywanie potraw, w tym z kuchni ukraińskiej
Data publikacji: 2018-07-31
Lokalizacja: Złotokłos (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Złotokłos, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie i przygotowywanie potraw, w tym z kuchni ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotokłos
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kucharz małej gastronomii
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Przygotowanie posiłków
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność sporządzania potraw kuchni ukraińskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe co najmniej 5 lat
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2018
Oferta pracy ważna do: 14.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 31.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa mszayn do dojenia, obsługa chłodziarek, dój 100 krów, utrzymanie czystości maszyn
Gospodarstwo Rolno- Hodowlane Maria Adamczyk - 2016-10-07 - Witkowice (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Usługowe Polonez S.C. - 2017-02-07 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
Obsługa restauracji - wymagana samodzielnosć na stanowisku.
"MAWI" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Mariola Zięba - 2018-06-08 - Tworzyjanki (łódzkie)
przygotowywanie dań
Elektro-Dor Turystyka Sp.z o.o. Sp.K. - 2016-04-11 - Bolesław (małopolskie)
Oobróbka wstępna warzyw i ziemniaków, zmywanie naczyń kuchennych i stołowych , sprzątanie pomieszczeń produkcyjnych i kuchennych, przygotowywanie posiłków i wydawanie ich na stołówkę.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Krasnystaw (lubelskie)
ocena surowców, produktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstepna surowców, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami; wykończenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw.
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
obsługa urządzeń elektryzcnych w kuchnitowaru, przygotowanie produkcji, obsługa kuchni( grill) w plenerze, obsługa gości indywidualnych i korporacyjnych w plenerze- obcokrajowcy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Miękinia (dolnośląskie)
Pracodawca zatrudni na hali produkcyjnej przy obróbce konstrukcji stalowych. Praca przy izolacjach akustycznych w Siechnicach. Na poczatek umowa zlecenie, następnie umowa o pracę.Kontakt z pracodawca telefoniczny: 781-812-697.Informacja o ofercie w sali F, D, B
Przedsiębiorstwo Techniczne ENERGOPIAST Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Siechnice (dolnośląskie)
według stanowiska
Niezłe Ziółko Olga Terebun - 2016-08-23 - Suwałki (podlaskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej
"DAAN" Daniel Kęskrawiec - 2018-08-23 - Tryszczyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2017-04-27 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2017-03-16 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywania posiłków, dbania o czystość miejsca pracy, dbania o stan zapasów w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Jawor (dolnośląskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-05-17 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie deserów, ciast, naleśników, sałatek, pierogów itp.miejsce wykonywaniapracy Caffe Amberia Kawiarnia ul. Jana Pawła II 2c
Sklep KORA - 2017-03-20 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
roboty wykończeniowe
Zakład Usług Wielobranżowych Foldach Andrzej Wędzina - 2018-08-17 - Stary Klukom (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej z mięsa, drobiu, warzyw. Miejsce pracy: WrocławKontakt telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe wbranży budowlanej; praca w Gliwicach; umowazlecenie;
ALTUS MARIUSZ OSTAPOWICZ - 2017-05-24 - Gliwice (śląskie)
Kierowca samochodu ciężarowego,kat C+E W RUCHU MIEDZYNARODOWY
JANAS LOGISTICS Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Skwierzyna (lubuskie)
a.Prowadzenie ewidencji przychodowo – rozchodowej mienia wojskowego i jego rejestru w formie papierowej oraz w systemach informatycznych b.Prowadzenie książek mienia wojskowego wg służbc.Sporządzanie imiennych asygnat obciążeniowych d.Nadzór nad stanem technicznym obiektów, zgłaszanie usterek i awarii e.Archiwizacja dokumentów.
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-06-12 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-02-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, anajomość gastronomi , przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-05-18 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowyanie dań zgodnie z obowiązującym menu
Stowarzyszenie Agencja Ekorozwoju - Zielone Płuca Polski - 2016-05-13 - Goniądz (podlaskie)
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej zgodnie z przepisami i kulturą turecką.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Suwałki (podlaskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie i wydawanie potraw podczas imprez, konferencji i śniadań. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2016-01-20 - Płock (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Radom (mazowieckie)
smażenie ryb i mięs, przygotowywanie dań, gotowanie zup, dekorowanie potraw, przygotowywanie deserów
IWONA NOGALSKA BAR PROMENADA - 2016-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)