KUCHARZ Prószków oferta pracy Dom Pomocy Społecznej Prószków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: 1.przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi inormami gotowych wyrobów, 2.realizacja i nadzorowanie prawidłowegoprzebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesamitechnologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3.porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4. utrzymywanie czystości iporządku w pomieszczeniu głównym kuchni, we wszystkich pomieszczeniachprzynależnych do kuchni oraz korytarzach budynku przyległych do pomieszczeńkuchennych. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Data publikacji: 2018-05-22
Lokalizacja: Prószków (opolskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej Prószków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 8, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1.przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi inormami gotowych wyrobów, 2.realizacja i nadzorowanie prawidłowegoprzebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesamitechnologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3.porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4. utrzymywanie czystości iporządku w pomieszczeniu głównym kuchni, we wszystkich pomieszczeniachprzynależnych do kuchni oraz korytarzach budynku przyległych do pomieszczeńkuchennych. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Prószków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prószków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Ukończona szkoła zawodowa w zawodzie kucharz. Mile widziane posiadanie książeczkisanitarno-epidemiologicznej
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej Prószków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Zamkowa 8, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Podanie o pracę, CV, dokument potwierdzający zdobytekwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: osobiście w godzinach: 08:00-14:00, telefonicznie w godzinach: 08:00-14:00, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Prószków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Prószków
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.05.2018
Oferta pracy ważna do: 10.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2.000,00 zł netto-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-07-13 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie dań do karty menu i catetingu, monitorowanie zaopatrzenia oraz składanie zamówień.
HOTEL OLESNO GABRIELA WIENDLOCHA - 2017-11-09 - Olesno (opolskie)
jw.
"SOLARZ & MARKS M. MARKS, A. SOLARZ SPÓŁKA JAWNA" - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu restauracji hotelowej, dbanie o utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz dobrą organizację pracy pozwalającą na wydawanie posiłków na czas.
ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie składników, przygotowywanie ciasta na pizze, palenie w piecu do wypieków pizzy, segregowanie składników.
PIZZERIA "CASAMIA" KAMILA OTTO - 2018-06-28 - Antoniów (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, utrzymanie w nalweżytej czystości i porządku naczyńi sprzętui pomieszczeń kuchennych, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porciowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamsmiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
skracanie spodni
"BIG STAR LIMITED" Spółka z o.o. - 2016-03-09 - Sosnowiec (śląskie)
sprzedaż towarów, obsługa klienta
Firma Handlowo Usługowa Tomasz Pogorzelski - 2017-08-01 - Jasień (lubuskie)
Przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielna praca na stanowisku pomoc kuchenna. Prawidłowe nawyki niezbędne w pracy zawodowej, a w szczególności: właściwa organizacja pracy, różne techniki sporządzania potraw, umiejętność użytkowania i konserwowania maszyn i urządzeń gastronomicznych, racjonalne gospodarowanie produktami spożywczymi i materiałami pomocniczymi.
"Społem" Augusowska Spółdzielnia Spożywców - 2018-04-13 - Augustów (podlaskie)
sprzedaż towarów - odzież dziecięca
"Junior Club", Alina Orlof - 2017-04-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
KUCHARZ
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-01-26 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
praca na budowie obiektów , delegacje
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obsługa maszyn szlifierskich - praca fizyczna na produkcji. Miejsce pracy: Wysoka gmina Łazy, zatrudnienie na umowę o pracę tymczasową
"ADECCO POLAND" Sp.z o.o. Warszawa - 2016-05-13 - Wysoka (śląskie)
instalatorstwo, montaż, okablowanie instalacji elektrycznych
F.H.U. "BIG-BLUE" Hanna Nowakowska - 2017-01-18 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Zapoznanie się z organizacją pracy w kuchni, przygotowanie stanowiska pracy w kuchni, zapoznanie się z recepturami potraw w menu. Przygotowanie marzędzi pracy od podstaw. Zapoznanie się z realizacją zamówienia kuchni - zgodnie z kartą menu (zupy, makarony, zakąski, gorące potrawy z ryb, mięsa i inne dania) zabezpieczenie surowców sprawdzanie, przygotowanie zamówień na kolejny dzień, przygotowanie propozycji do menu dnia.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Oleśnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie pokoju hotelowego oraz części publicznej hotelu, sprzątanie i dezynfekowanie łazienek i toalet, dostarczanie i wymienianie ręczników, środków czystości, przekazywanie do pralni i odbieranie z pralni pościeli hotelowej, przestrzeganie zasad etyki i przepisów bhp
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Janów Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie dań ukraińskich, dania ciepłe oraz zimne, pierogi ukraińskie, zupy ukraińskie, sałatki
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży oraz dla osób dorosłych
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wiktorowo (kujawsko-pomorskie)
Obsługa maszyn krawieckich typu stebnówka, owerlok, dwuigłówka drabinkowa, podszywarka i dwuigłówka płaska. Szycie odzieży z powierzonych elementów zgodnie z pozyskaną wiedzą fachową- szycie kurtek, spodni, sukienek. Dbanie o stanowisko pracy. Przestrzeganie przepisów BHP. Przestrzeganie regulaminu zakładu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-01-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- obróbka ryb, - przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, w tym sushi, - zamawianie towarów u koreańskiego dostawcy. Miejsce pracy: Restauracja KOKOYA, Wrocław, ul. Ołtaszyńska 92e/8.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7.00-15.00 oraz 15.00-22.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7.00-22.00
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-06-02 - Ustka (pomorskie)
praca samodzielna
Usługi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
Wykonywanie prac murarskich i pokrewnych w budownictwie
ELEKTROBUD - Zakład Usługowo Handlowy Ślęczka - 2017-01-19 - Golcowa (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)