KUCHARZ Gdańsk oferta pracy ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 280 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu restauracji hotelowej, dbanie o utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz dobrą organizację pracy pozwalającą na wydawanie posiłków na czas.
Data publikacji: 2016-04-25
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Trakt Św. Wojciecha 149, 80-057 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z karty menu restauracji hotelowej, dbanie o utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz dobrą organizację pracy pozwalającą na wydawanie posiłków na czas.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 280 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca od pn-nd. Zakres godzin pracy: 14:00-22:00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 280 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, 3 lata doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni polskiej oraz podstawowa znajomość kuchni włoskiej.Miejsce pracy: Gdańsk-Orunia. Kontakt osobisty: Gdańsk, ul. Trakt Św. Wojciecha 149 lub telefoniczny: 605 823 846.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 100, 80-244 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 100
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2016
Oferta pracy ważna do: 24.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
GROTA BOCHOTNICKA Monika Wiak - 2017-07-25 - Bochotnica (lubelskie)
gotowanie, smażenie
Produkcja Plandek Handel-Usługi Katarzyna Czerniak - 2018-07-25 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowanie diet, sporzadzanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie różnorodnych technik kulinarnych. Praca w godzinach 6-14 lub 7-15.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace przy przygotowywaniu posiłków, obsługa kuchni
BAR "SURPRISE" ALEKSANDER PIERÓG - 2016-11-25 - Gubin (lubuskie)
OBSŁUGA CENTRUM OBRÓBCZE TRZY- I PIĘCIOOSIOWE NUMERYCZNE ZE STEROWANIEM HEIDENHAIN, ANALIZA PROGRAMU CNC (DOBÓR PARAMETRÓW SKRAWANIEM, NARZĘDZI), USTALANIE PROCESU I DBANIE O JEGO SPRAWNY PRZEBIEG, POMIAR WYKONYWANYCH DETALI PRZY UŻYCIU NARZĘDZI POMIAROWYCH, UZUPEŁNIANIE DOKUMENTACJI PRODUKCYJNEJ, WSPÓŁPRACA Z DZIAŁEM PRODUKCJI I DZIAŁEM JAKOŚCI;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, WYŻSZE (PREFEROWANE KIERUNKI: BUDOWA MASZYN, OBRÓBKA SKRAWANIEM), UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA RYSUNKU TECHNICZNEGO, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, BARDZO DOBRA ORGANIZACJA PRACY, 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
FP WENGLON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-10-17 - Dobra (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, pomoc w kuchni
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-05-19 - Krzyżowa (dolnośląskie)
iMycie naczyń kuchennych i talerzy, sprzątanie kuchni, obieranie warzyw, odbieranie towaru
FOCUS HOTEL - 2017-07-07 - Chorzów (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, zatrudnienie od dnia 15.05.2017 do 30.09.2017, praca co drugi dzień;
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2017-03-30 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w kuchni i obsługa klientów.
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2016-05-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, surówek, przygotowanie mięsa do kebaba, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowywanioe posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-12-15 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dwudaniowych obiadów dla dzieci w stołówce szkolnej, współpraca z intendentem, zarządzanie pracownikami pomocy kuchennej.Godziny pracy: od 6.00 do 14.00
Szkoła Podstawowa nr 34 im. Józefa Malewskiego - 2018-07-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
według stanowiska
P.H.U. "BAHAMA" Jadwiga Błaszczyk - 2018-04-18 - Skorzeszyce (świętokrzyskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw, obróbka wstępna produktów, prace na kuchni i stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Zagórzany (małopolskie)
Przygotowywanie dań z kuchni orientalnej
Bar Hanoi - 2016-10-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wg stanowiska
Łabędź Zakład Rzeźby w Drewnie Zygmunt Zuchwalski - 2016-03-31 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj.: kulfi, samosy, sarma itp., przygotowywanie sosów napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Łazy (mazowieckie)
pomocnicze prace elektryczne
PROFI - INSTAL Ireneusz Graca - 2016-12-07 - Świętochłowice (śląskie)
sprzątanie pomieszczeń Portu Lotniczego w Świdniku
ZAKŁADY USŁUGOWE "WSCHÓD" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-30 - Świdnik (lubelskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tuczempy (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Stawnica (wielkopolskie)
KUCHARZ
Firma Wielobranżowa HYDRO-HOUSE Mariusz Oparowski - 2017-05-04 - Dębica (podkarpackie)
min. 1 rok doświadczenia w pracy na ww stanowisku1 zmiana: 10-18wynagrodzenie: 2100 zł brutto
P.W. NICOL Agnieszka Walentynowicz - 2018-05-08 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w systemie równoważnym w godz. 6-18 w Grzybowie, również w weekendy.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2018-02-13 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Praca na kuchani, samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Skorochów (opolskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Kliczków (dolnośląskie)