KUCHARZ Ustka oferta pracy Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem, zatrudnienie od dnia 15.05.2017 do 30.09.2017, praca co drugi dzień;
Data publikacji: 2017-03-30
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 14, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem, zatrudnienie od dnia 15.05.2017 do 30.09.2017, praca co drugi dzień;
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Data zakończenia pracy: 30.09.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kościuszki 14, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.03.2017
Oferta pracy ważna do: 29.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowiązków. Praca w systemie 2 zmianowym (06:00 -14:00, 09:00-17:00).
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-08-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,utrzymanie na bieżąco czystościna stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych
BARBARA LADŻYŃSKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I USŁUG 90-426 ŁÓDŹ STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie ciepłych i zminych potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
nauka przygotowywania potraw z półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-03-02 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Domanin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw gruzińskich,ustalenie menu,nadzór nad kuchnią
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
.
PPHU B&P Beata Cypryan Zajazd POD WIWATEM - 2016-08-08 - Krajewice (wielkopolskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2017-03-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Brok (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Tarnów (małopolskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Polanowice (opolskie)
-robienie patyka drobiowego oraz wołowego kebab (ok. 100kg)
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2017-11-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZ.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Przyjaźń (pomorskie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniue posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%). Przewidywany termin zatrudnienia: 05.07.2017r.- Praca: od godziny 6:00 do godziny 14:00 o od godziny 11:00 do godziny 19:00. Wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe i odpowiednie wyszkolenie w zawodzie, staż pracy nie wymagany.Uprawnienia: Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie. Umiejętności:1. Estetyczne serwowanie dań. 2. Umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast. 3. Umiejętność planowania i organizacji pracy. Kontakt osobisty w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać pocztą (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice).
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2016-12-09 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Witnica (lubuskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawerów (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej z zastosowaniem receptur i przypraw stosowanych w kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)
wykształcenie bez znaczeniamile widziane doświadczenieznajomość kuchni polskiejpasja do gotowania
MALKO Marcin Malinowski - 2016-10-25 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wg stanowiska
"OMEGA" Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Andrzej Suszyński - 2016-10-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne.KONTAKT Z PRACODAWCĄ PRZEZ POCZTĘ : KRAKOWSKA 11B 35-111 RZESZÓW lub tel. 22 115 54 15, 22 115 55 50
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Jarosław (podkarpackie)
Rejestrowanie korespondencji w dzienniku korespondencyjnym, przygotowywanie listów do wysyłki, bieżąca obsługa urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków oraz wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-09-21 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)