KUCHARZ / KUCHARKA Katowice oferta pracy "OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Data publikacji: 2017-03-29
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: "OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PADEREWSKIEGO 32, 40-282 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.-Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia Sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Samodzielność w działaniu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
PADEREWSKIEGO 32, 40-282 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: PADEREWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy: RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.03.2017
Data dodania oferty pracy: 28.03.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni indyjskiej i tureckiej (kebab); zamawianie zakupów od osób i hurtowników anglojęzycznych; 1/2 etatu; praca w godz. 9.00- 24.00 do uzgodnienia z pracodawcą
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Słupsk (pomorskie)
Wg programu stażu (FP 3/1)
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Miechów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, pieczenie, rozdzielanie obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Oświęcim (małopolskie)
Remonty lokali w zakresie robót malarskich, zabudów, ścianek G-K
JASSA T. Zakład Inst. Sanit. c.o. i gaz. - 2017-07-24 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie pieczywa do wywozu w godzinach nocnych 21-05
Zakład Piekarsko - Cukierniczy "ROGALIK" Grzegorz Marchlewicz - 2017-04-03 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-07-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food
"KRA-BIN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-22 - Kłobuck (śląskie)
- zapoznanie z programem finansowo-księgowym OPTIMA, PŁATNIK,- zapoznanie z planem kont zasad dekretowania dokumentów księgowych,- zapoznanie z zasadami rachunkowości i polityką finansową.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Śródmieście
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
dekretowanie dokumentów, wprowadzanie do sytemu f-K, amortyzacja, listy płac, deklaracje VAT, PIT, sprawozdania GUS; m-ca pracy: Wólka Kosowka i Nadarzyn (Wolica)
MARTINOVICZ 2 Sp. z o.o. - 2016-10-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pieczenie ciast, dekorowanie.
"CAFE COSTA" Tomasz Michalski - 2017-06-27 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, sprzątanie pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubin (dolnośląskie)
Technik prac biurowych
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Częstochowa (śląskie)
do uzgodniemia
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Radom (mazowieckie)
- obsługa pieca TANDOOR,- przygotowywanie list zaopatrzeniowych,- opracowanie kart menu.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie posiłków, prace pomocnicze na terenie kuchni
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw wedle specyfikacji karty menu, tworzenie nowych dań, organizacja i przygotowywanie imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Głogów (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, trzy letni staż pracy ma podobnym stanowsku, kurs i doświadczenie w kuchni japońskiej i ukraińskiej, obróbka ryb, mięs, przygotowanie zup. Godziny pracy do omówienia z pracodawcą. Kontakt telefoniczny.
POLSKI KATERING SP. Z O.O. - 2016-10-31 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "2K" s.c. Krzysztof Fedorowicz, Kordian Grzeszczuk - 2017-04-06 - Olszyna (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-09-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszków (łódzkie)
Kuchania polska
GOSPODA PODLASKA A. CICHOCKI, C KINDZIUK S.C. - 2017-10-30 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA D&S - 2017-11-09 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)