KUCHARZ Zielonka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posłków
Data publikacji: 2017-05-14
Lokalizacja: Zielonka (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zielonka, powiat: wołomiński, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielonka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Data zakończenia pracy: 09.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
Warszawska 5a, 05-200 Wołomin, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wołomiński
Gmina pracodawcy: Wołomin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołomin
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.05.2017
Data dodania oferty pracy: 09.05.2017
Oferta pracy ważna do: 09.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków z karty menu, gotowanie na uroczystości
Małgorzata Maćkowiak 1) Usługi Ubezpieczeniowe 2) Firma Usługowo-Handlowa 3)Centrum Restauracyjno-Hotelowe FLORRES - 2018-01-12 - Pawłowiczki (opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Motaniec (zachodniopomorskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
gotowanie, prowadzenie HACCP
PHU TRIO Joanna Laskowska - 2016-04-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie potraw wg.karty menu; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, do przyuczenia; Oferta pracy przeznaczona jest dla osób zarejestrowanych w PUP, w wieku do 30 roku życia, posiadających II profil pomocy oraz spełniających wymagania pracodawcy. Zainteresowane osoby mogą zgłaszać się do doradcy klienta po skierowanie na rozmowę z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Woźniki (śląskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporządzanie w języku np. nepalskim list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Józefosław (mazowieckie)
ważenie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
sporządzanie różnych potraw, dań itp., utrzymanie czystości i warunków higienicznych
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2016-04-14 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Chełm (lubelskie)
Naprawa samochodów osobowych i ciężarowych
Przewozy Autokarowe DAVIDOFF Dawid Siwek - 2017-02-24 - Stare Miasto (wielkopolskie)
Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Prowadzenie powiatowego zasobu geodezyjnego i kartograficznego a wszczegolności.Obsluga zgloszeń prac geodezyjnych i kartograficznych, naliczanie oplat za udostępnianie materialow z powiatowego zasobu geodezyjnego n i kartograficznego wystawianie licencji na wykorzystanie udostępnionych materiałów z powiatowego zasobu geodezylnego i kartograficznego
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie potraw z menu
Mammamia Luigi Iaia - 2017-01-13 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa Anna Mółka - 2015-11-16 - Kończyce Małe (śląskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej , gotowanie, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-10-26 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
uczestnictwo i planowanie jadłospisów, samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętów i pomieszczeń kuchennych, obróbka warzyw, owoców i innych surowców do przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Krzyżanowice Dolne (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, procedurami, współpraca przy planowaniu i kalkulacji kosztów i cen sprzedaży produkowanych potraw, składanie zamówień na niezbędne do produkcji surowce, dbanie o prawidłowy stan sanitarny pomieszczeń kuchni, ,agazynu
4 K PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE EKSPORT-IMPOR - 2016-08-29 - Tychy (śląskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Augustów (podlaskie)
Pozyskiwanie klientów biznesowych w branży energetycznej - energia elektryczna, gaz ziemny oraz OZE (fotowoltaika).
I. IQ ENERGETYKA DARIUSZ MIKRUT II. DM NEGOTIUM DARIUSZ MIKRUT - 2018-01-04 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej. Posługiwanie się językiem bengalskim i indyjskim w celu komunikowania się z zatrudnionymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
wg stanowiska
Cukiernia Grzegorz Domarecki - 2017-06-27 - Śniadków Górny (mazowieckie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Rąbień AB (łódzkie)
- zabezpieczanie wierzytelności na majątku dłużników- zakładanie akt sprawy,- ustalenie praw majatkowych,- wpinanie korespondencji w akta,- wysyłka korespondencji
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Sulęcin (lubuskie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowanie receptur i produkcjadań typowych dla kuchni rosyjskiej( czebureni, pelmieni, pilaw, solianka, ucha, razsolnik, ratatuj, bołuk stroganow)
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Białystok (podlaskie)