KUCHARZ Pawłowiczki oferta pracy Małgorzata Maćkowiak 1) Usługi Ubezpieczeniowe 2) Firma Usługowo-Handlowa 3)Centrum Restauracyjno-Hotelowe FLORRES
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków z karty menu, gotowanie na uroczystości
Data publikacji: 2018-01-12
Lokalizacja: Pawłowiczki (opolskie)
Pracodawca: Małgorzata Maćkowiak 1) Usługi Ubezpieczeniowe 2) Firma Usługowo-Handlowa 3)Centrum Restauracyjno-Hotelowe FLORRES
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NOWA 1/B, 47-280 Pawłowiczki, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków z karty menu, gotowanie na uroczystości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pawłowiczki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pawłowiczki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. rok doświadczenia, umiejętność gotowania, chęć do nauki nowych umiejętności, rozwoju na stanowisku, czystość, dobry kontakt z ludźmi, umiejętność pracy w zespole, odporność na stresII zmiany od pn-nd w godz. od 8-22. Godziny mogą ulec zmianie - godziny ramowe według grafiku
Nazwa pracodawcy:
Małgorzata Maćkowiak 1) Usługi Ubezpieczeniowe 2) Firma Usługowo-Handlowa 3)Centrum Restauracyjno-Hotelowe FLORRES
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Anny 11, 47-200 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Adres strony pracodawcy: www.florres.pl
Ulica pracodawcy: Anny
Numer budynku pracodawcy: 11
Nazwisko osoby zgłaszającej: Małgorzata Maćkowiak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2018
Oferta pracy ważna do: 28.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków według karty menu, w tym także śniadań dla gości
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywani posiłków;wydawanie posiłków;utrzymywani czystości i porządku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych.Oczekiwania wobec kandydatów :wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze;doświadczenie zawodowe minimum 2 lata;obywatelstwo polskie;pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych;kandydat nie może być prawomocnie skazany za przestępstwa umyślne;stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na określonym stanowisku;sumienność i dokładność; mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.Wymagane dokumenty i oświadczenia:Kandydaci obowiązani są przedłożyć następujące dokumenty i oświadczenia:życiorys (CV);list motywacyjny;kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie;kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe;kserokopie innych dokumentów o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach;oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych, korzystaniu z pełni praw publicznych oraz o niekaralności za przestępstwa umyślne lub umyślne przestępstwa skarbowe.Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, CV, powinny być opatrzone klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych ( Dz. U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883, z późn. zm.).Ofertę zawierającą wszystkie w/w dokumenty i oświadczenia należy składać na adres: Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP, ul. Narutowicza 4, 10-581 Olsztyn.Termin składania ofert upływa w dniu 23.09.2016 r.Kandydaci spełniający wymagania zostaną zakwalifikowani do rozmów kwalifikacyjnych.
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2016-09-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
.
Zespół Szkół z Oddziałami Integracyjnymi im. Komisji Edukacji Narodowej w Wałbrzychu - 2016-02-23 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, zadania wyznaczone przez szefa kuchni, praca w zespole. Miejsce pracy: Hotel Senator i Gospoda pod Złotą Koroną - Zbąszyń.
Zakłady Mięsne "SOBKOWIAK" Ireneusz Sobkowiak - 2017-04-18 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków. Śniadań, bankietów, imprez okolicznościowych.Umowa zlecenie na okres próbny - docelowo umowa na stałe.
DWP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Lublin (lubelskie)
OSOBA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA PRZYRZĄDZENIE WYPIEKÓW, SŁODYCZY ORAZ DESERÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, OCENĘ SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, WŁAŚCIWE GOSPODAROWANIE NIMI, OBRÓBKĘ WSTĘPNĄ SUROWCÓW, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH,WYMAGANIA: UKOŃCZONY CO NAJMNIEJ SZEŚCIOMIESIĘCZNY KURS/SZKOLENIE W WYPIEKACH (W TYM SŁODYCZACH) KUCHNI INDYJSKIEJ, POTWIERDZONY DYPLOMEM, DOBRA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, W TYM WYPIEKÓW ORAZ SŁODYCZY, SZEŚCIOMIESIĘCZNE DOŚWIADCZENIE W WYŻEJ WYMIENIONYCH SPECJALIZACJACH, MOŻLIWOŚĆ PRACY PRZY POŻYWIENIU, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA HINDI I PUNJABI, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, PRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-01-30 - Głuchołazy (opolskie)
przyrządzanie potraw zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii ich przygotowania w tym wszystkich rodzajów i form posiłków dietetycznych
Dom Pomocy Społecznej im. A. Żychowskiego Pawilon III - 2017-02-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało - 2017-03-28 - Bytom (śląskie)
przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Kraków (małopolskie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. obowiązującego menu i przepisów, sporządzanie zamówień, nadzór nad jakością zamawianej żywności i racjonalne gospodarowanie surowcem, nadzór nad przestrzeganiem procedur, rzetelne i prawidłowe sporządzanie inwentaryzacji miesięcznej oraz delegowanie zadań pomocnikom pracujących w kuchni, ścisła współpraca z koordynatorem, szkolenie nowo zatrudnionych pracowników, dbanie o powierzony sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-05-09 - Lubin (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko
Hotel "Pastel" - 2015-12-14 - Białystok (podlaskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Kościelisko (małopolskie)
wykształcenie podstawowe, praca na dachu, umowa zlecenie, praca na terenie Ostrowa Wlkp.i okolic
Monika Szczepaniak Dekarstwo - Ciesielstwo - 2015-11-25 - Raczyce (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, potraw, komponowanie karty dań, dbanie o jakość potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, właściwe przechowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dietetycznych I zmiana pn-pt 7-15Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata.Praca ul. Legionów 31 (pod przedszkolem Balonik)
Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina - 2016-01-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie dla klientów
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2016-05-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-07-23 - Mielec (podkarpackie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-02-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-09-01 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków.
Przedsiębiorstwo AWIX OIL Kończalski Andrzej - 2018-07-09 - Kończyce (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wyrób pizzy
"MA-GI" Ilona Ćwiertniewicz - 2015-12-08 - Lubin (dolnośląskie)