KUCHARZ Elbląg oferta pracy Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dietetycznych I zmiana pn-pt 7-15Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata.Praca ul. Legionów 31 (pod przedszkolem Balonik)
Data publikacji: 2016-01-19
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Legionów 31, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dietetycznych I zmiana pn-pt 7-15Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata.Praca ul. Legionów 31 (pod przedszkolem Balonik)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie kierunkowe gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenie w zawodzie, pożądana znajomość podstaw dietetyki, prawo jazdy kat. B
Nazwa pracodawcy:
Firma Usługowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna Pęcina
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Legionów 31, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVkontakt telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę z pracodawcą tel. 603 538 066
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Legionów
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.01.2016
Data dodania oferty pracy: 18.01.2016
Oferta pracy ważna do: 18.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-02-24 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
prace murarskie na budowie
POLSTER Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe - 2016-05-06 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-02-23 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Sprzedaż detaliczna produktów leczniczych, wyrobów medycznych, sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, odzieży medycznej w sklepie zielarsko - medycznym i specjalistycznego zaopatrzenia medycznego.
PRZEDSIĘBIORSTWO ZAOPATRZENIA LECZNICTWA CEZAL LUBLIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Z SIEDZIBĄ W LUBLINIE - 2018-02-14 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka wczasowego.
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Jurata (pomorskie)
Przyrządza różnego rodzaju potrawy
JAROSŁAW SZCZEPANIAK OBIADY-NIEPOŁOMICE - 2018-05-07 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowanie potraw- wybór naczyń podania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Kreator Smaku Catering Paweł Bigos - 2017-11-17 - Brzeszcze (małopolskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-05-13 - Żary (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako kucharz lub pizzer lub pomoc kuchenna
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2017-12-13 - Żabno (małopolskie)
SAMODZIELNY KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
GASTRO SERVICE SP. Z O.O. - 2015-12-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zgodny z zawodem
Pstrąg Alina Karkut - 2015-12-03 - Żyrzyn (lubelskie)
Wyrób pierogów, gołąbków i innych wyrobów garmażeryjnych.
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2016-09-01 - Ulanów (podkarpackie)
Prace murarsko-tynkarskie. Praca na terenie Nysy.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przzygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
PHU GREG-BISS Grzegorz Mizera - 2016-05-23 - Wola Hankowska (śląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-04-29 - Kalisz (wielkopolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza będzie odpowiedzialna za: przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań oraz prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie potraw według receptur zakładu pracy
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2016-01-07 - Syrynia (śląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
BAR U MADZI Magdalena Byra - 2016-02-04 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Dom Opieki Hospicyjnej ŁTPCh p.w. Świętego Ducha - 2015-12-21 - Łomża (podlaskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie potraw, dokumentacja HACCP, sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarnów (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Sobiechy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Humniska (podkarpackie)
Planowanie i przygotowywanie posiłków, układanie menu, zarządzanie przechowywaniem produktów, dbanie o porządek w kuchni, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Niedzica-Zamek (małopolskie)