KUCHARZ/KA Łomża oferta pracy Dom Opieki Hospicyjnej ŁTPCh p.w. Świętego Ducha
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2015-12-21
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: Dom Opieki Hospicyjnej ŁTPCh p.w. Świętego Ducha
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybaki 3, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe- gastronomiczne, doświadczenie.
Nazwa pracodawcy:
Dom Opieki Hospicyjnej ŁTPCh p.w. Świętego Ducha
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Rybaki 3, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; kontakt z pracodawcą: osobisty/telefoniczny nr. 86 2166616
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Rybaki
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Opieka nad chorymi w terminalnym okresie choroby nowotworowej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.12.2015
Oferta pracy ważna do: 31.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 21.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc przy załadunku owoców, pomoc w przyjmowaniu do magazynu
MAGRO RYSZARD KURZĘPA - 2016-06-29 - Łabuńki Pierwsze (lubelskie)
do uzgodnienia
Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2016-02-25 - Rudna Mała (podkarpackie)
- przygotowywanie dań z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakistańskiej ( konieczna znajomość )- przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
Wg. stanowiska pracy
P.H.T. KRYNEX Ewa Kryńska - 2017-05-29 - Czernichów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu, catering.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-11-04 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków:śniadań, obiadów, kolacji dla gości, sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni
Relaksac.-Kontempl. Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2016-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
BAR-RESTAURACJA "KRYJÓWKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-10-07 - Rzeszów (podkarpackie)
wywóz nieczystości
REMONDIS Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie sprawozdań finansowych oraz not dla funduszy inwestycyjnych pod określonymi regulacjami, głównie IFRS i FRS. Wprowadzanie komentarzy od osób sprawdzających sprawozdania, zarówno wewnętrznie w zespole jak i zewnętrznie - od naszych partnerów biznesowych w Irlandii, a także od klienta i audytorów. Współpraca z innymi departamentami w celu wyjaśnienia wątpliwości w księgowaniach. Wykonywanie dodatkowych zadań zleconych przez przełożonego zgodnie z aktualnymi potrzebami.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Kraków (małopolskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-10-12 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz
PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA w Choszcznie pw.Królowej Jadwigii - 2017-06-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
wykonywania zadan zwzanych z realizacja napraw sprzętu zgodnie z procesem technologicznym
kontakt przez PUP - 2015-12-28 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-03-14 - Mszana (śląskie)
Przygotowywanie obiadów, nadzorowanie pracy kuchni
PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA W LESZNOWOLI - 2016-10-03 - Lesznowola (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
DYM NA WODZIE - 2016-12-27 - Ustka (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-01-22 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, zmywanie i sprzątanie
Monika Gancarewicz - 2016-09-27 - Starogard Gdański (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Siedlęcin (dolnośląskie)
nadzorowanie świeżości produktów,ustalanie karty dań,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Głogów (dolnośląskie)
Wydawanie i gotowanie potraw.
F.H.U. "SUCHANEK" Tadeusz Suchan - 2017-09-07 - Kraków (małopolskie)
-PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW,-SZYKOWANIE KANAPEK, SURÓWEK, DESERÓW,-POMOC KUCHARZOWI I PRZYGOTOWYWANIU OBIADÓW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Polkowice (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca również w weekend oraz w czasie imprez okolicznościowych.
JOKER - BIS "ZIELONY SMOK" S.C. Monika Kamińska, Roman Szyja - 2016-07-11 - Tychy (śląskie)
jw
Przedszkole nr 82 - 2016-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tumidaj (łódzkie)
przygotowanie posiłków
" Marcepan Ziajkiewicz" S.C. A. Ziajkiewicz, E. Ziajkiewicz - 2016-01-08 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Starogard Gdański (pomorskie)