KUCHARZ, K/M Warszawa oferta pracy Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Stanowisko: KUCHARZ, K/M
Wynagrodzenie: od 2 310 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-02-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Strażacka 57, 04-462 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 310 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premia 20% plus ew. dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 310 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Umiejętność przyrządzania potraw zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci. Mile widziane badania sanitarno-epidemiologiczne. Doświadczenie zawodowe: 1 miesiąc. Zakres obowiązków: współpraca z intendentem w zakresie jadłospisu - zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci i młodzieży oraz zasadami zdrowego odżywiania. Samodzielne przygotowywanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem. Wykonanie zaplanowanych potraw - z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedurą zgodną z systemem HACC. Praca zmianowa 7 dni/tyg. w godz.: 6.00-16.00, 12.00-20.00, 8.00-20.00 wg grafika. Umowa na zastępstwo - ok. 2-4 miesiące. Zgłoszenia: CV na adres: anetawiteckamow2 (at) gmail.com
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Strażacka 57, 04-462 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://mowstrazacka.com/
Ulica pracodawcy: Strażacka
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2018
Oferta pracy ważna do: 28.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie kasy biletowej pływalni, prowadzenie rejestru rezerwacji, sporządzanie raportów kasowych, odprowadxzanie utargów do banku, udzielanie informacji klientom o usługach prowadzonych przez pływalnię, przyjmowanie i trealizacja grup zorganizowanych korzystających z pływalni
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2017-09-01 - Worów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Szkoła Podstawowa nr 9 im. Stefanii Sempołowskiej w Lubinie - 2018-01-26 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni japońskiej zgodnie z recepturami sushi.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I POSIŁKÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ALICJA SP Z O.O. - 2018-02-14 - Dębno Polskie (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni staropolskiej
PPHU CLASSIC SŁAWOMIR GIŻA - 2018-07-30 - Janikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków orazlisty zakupów.
USŁUGI HANDLOWE "TRANS - POL", "CUKIERNIA WIEDEŃSKA" , "RESTAURACJA STREFA" ELWIRA DORENDA - 2016-07-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19; okres próbny 3 miesiące
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2018-03-24 - Ustka (pomorskie)
prezentowanie oferty naszego klubu podczas spotkań z klientami, budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji z klubowiczami, udział w akcjach promocyjnych, realizowanie celów sprzedażowych. praca w godz. 6-14;14-22
GRAVITAN POLAND Sp. z o.o. - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Lakierowanie konstrukcji stalowych
MARCIN ŚLĄZOK PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ŚLĄZOK" - 2017-10-10 - Radzionków (śląskie)
Przygotowywanie ciasta i produktów do pizzy.Umiejętność pracy na piecu opalanym drewnem.
FRANCESCO WOJCIECH ROŻEK - 2017-05-30 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
CORNER PUB Zamość - 2018-03-05 - Zamość (lubelskie)
Kompleksowa obsługa klienta w zakresie sprzedaży stolarki
kontakt przez OHP - 2017-02-14 - Ładna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących norm w restauracji.
"MIŁOSZ" MIROSŁAW MIŁOSZ - 2016-10-18 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2017-10-18 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
PRACA W KUCHNI
F.G.H. LOBEJKO DARIUSZ LOBEJKO - 2016-04-21 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Stara Mleczarnia w Mochach ul. Wolsztyńska 14, doświadczenie zawodowe wymagane
MATEUSZ KNOP FIRMA OGÓLNOBUDOWLANA "MAT-BUD" - 2016-06-23 - Mochy (wielkopolskie)
przygotowanie oraz wydawanie potraw kuchni libańskiej
DAWID JAKUBOWSKI FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA - 2017-03-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
- Wojewódzki Komendant Ochotniczych Hufców Pracy poszukuje kandydatów/ kandydatek na stanowisko Specjalista ds. inwestycji w Pionie Organizacyjno-Administracyjnym Śląskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Katowicach.- Zakres zadań: 1. Planowanie rzeczowe i finansowe z zakresu zadań inwestycyjnych prowadzonych przez Śląską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy; 2. Prowadzenie nadzoru nad zadaniami inwestycyjnymi realizowanymi przez Śląską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy wynikającym z ustawy Prawo Budowalne; 3. Prowadzenie postepowań wyjaśniających w przypadku wykrycia nieprawidłowości podczas realizacji zadań inwestycyjnych; 4. Prowadzenie prac koordynacyjnych z organami administracji architektoniczno-budowlanej; 5. Prowadzenie nadzoru nad jednostkami Śląskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy odnośnie przeglądów technicznych obiektów zgodnie z przepisami Prawo Budowlane.- Warunki pracy: Praca administracyjno-biurowa; Praca przy monitorze ekranowym powyżej 4 godzin dziennie; Obsługa urządzeń biurowych; Praca związana z wyjazdami w teren celem prowadzenia nadzoru technicznego nad obiektami.- Wynagrodzenie: 2000-2600 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. Data rozpoczęcia pracy: po zakończonym naborze.- Praca: 7:45-15:45. Wymagania niezbędne: Wykształcenie wyższe techniczne lub ekonomiczne. Znajomość ustawy Prawo budowlane, ustawy o zamówieniach publicznych. Umiejętność analitycznego myślenia. Umiejętność planowania działań i organizacja pracy własnej. Posiadanie obywatelstwa polskiego. Korzystanie z pełni praw publicznych. Nieskazanie prawomocnym wyrokiem za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe. Wymagania dodatkowe: Doświadczenie zawodowe. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole. Podstawowa wiedza i sprawność w zakresie ogólnie używanych programów komputerowych.
ŚLĄSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W KATOWICACH - 2016-10-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszka ńców ZDPS. Wymagane 5 letnie doświadczenie na stanowisku
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-05-05 - Wieleń (wielkopolskie)
zarządzanie na kuchni, przygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjnego, patelni elektrycznej i innych urządzeń, magazynu żywności
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Brenna (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-06-14 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Puck (pomorskie)
Wykonywanie prac murarskich
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Morawica (świętokrzyskie)
Praca na kuchni.
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe AGRA Pacanów - 2018-01-04 - Pacanów (świętokrzyskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2017-01-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)