KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszka ńców ZDPS. Wymagane 5 letnie doświadczenie na stanowisku
Data publikacji: 2016-05-05
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszka ńców ZDPS. Wymagane 5 letnie doświadczenie na stanowisku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 2a, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2016
Oferta pracy ważna do: 04.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
prace kucharskie i porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-01-24 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
- Kucie, wykonanie instalacji WOD-KAN, sprawdzenie szczelności, biały montaż.- Miejsce wykonywania pracy: Katowice oraz na terenie całego kraju według zleceń.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-17:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 601-444-132) w godzinach: 9:00-16:00.
STUDIO EXCLUSIF MARIAN BĄK SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-19 - Katowice (śląskie)
kucharz
BARBAROSA Dariusz Wolak - 2016-02-16 - Grabinek (warmińsko-mazurskie)
Praca w Domu Dziennego Pobytu na ul. Ćwiklińskiej 18. Przygotowywanie surowców, przyrządzanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, kontakt telefoniczny w celu umówienia się na spotkanie.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁODZI - 2017-02-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, dbanie o czystosć w miejscu pracy; I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2019-04-23 - Bogatynia (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany od godz. 7 do 23. Wymagana dyspozycyjność, odporność na stres i dobre zdrowie. Praca w Nowym Sączu w Miasteczku Galicyjskim przy ulicy Lwowskiej 226. Praca również w weekendy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym
Firma Handlowo-Usługowa "Rutex" Wiesław Rutkowski - 2017-06-07 - Barcice (małopolskie)
znajomość kuchni białoruskiej i rosyjskiej, krepowanie oferty poisiłkoów, przygotowanie potraw, dbanie o asortyment, przestraeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych, przygotowanie listy zaopatrzenia
"DWÓR CZARNECKIEGO" HELENA CZARNECKA - 2016-09-23 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Kucharz
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2016-02-18 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, branża RTV/AGD
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
NOT Mateusz Ciupek - 2016-11-10 - Racibórz (śląskie)
sporządzanie ciasta i produktów na pizze, obróbka wstępna produktów surowców.
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, układanie menu, obsługa imprez okolicznościowych
ARTE Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Świdnica (dolnośląskie)
Dbałość o prawidłowe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posiłków, przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych przy przygotowywaniu posiłków, udział w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)
Sprzedaż, obsługa klienta, przygotowywanie sosów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Opatów (świętokrzyskie)
Kucharz - stażysta
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
praca w domu przyjęć i restauracji, obsługa przyjęć
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie dań i posiłków kuchni tajskiej ( spring rolss, thai rolls), dbanie o czystość urządzeń i pomieszczeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Osoba zajmująca to stanowisko odpowiedzialna będzie za: rozwój oraz wdrożenie różnego typu programowania o różnej funkcjonalności w zależności wymagań; zarządza poszczególnymi etapami projektu tworzenia programowania, wspiera kierowanie zespołów projektowych, i raportuje do Menedżera Projektu; identyfikuje potencjalne problemy, z jakością oraz przewiduje metody ich rozwiązania.- Wynagrodzenie: nie mniej niż 7000 PLN zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 02.11.2017 r. do 01.11.2020 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00. Wymagane wykształcenie wyższe, dowolne. Wymagane doświadczenie zawodowe co najmniej 2 lata w pracy na stanowisku inżyniera oprogramowania; doświadczenie w realizacji projektów oraz wykorzystania narzędzi systemowych niezbędnych do weryfikacji potrzeb biznesowych projektu; doświadczenie pracy przy wykorzystaniu technologii takich jak .NET, C# oraz/lub JAVA, SQL, XML, HTML5; doświadczenie w pracy w środowisku Scrum; praca w oparciu o metodologie takie jak Agile, TDD. Wymagana znajomość i wiedza praktyczna z zakresu tworzenia schematów programowych; dobre rozumienie zasad programowania zorientowanego na cel; znajomość z Visual Studio IDE, Eclipse; umiejętność tworzenia diagramów UML; przeprowadzanie zadań związanych z fronend and backend; znajomość takich narzędzi jak Rally, Jira, Jamoo będzie dodatkowym atutem; znajomość takich technologii jak JPA,JMS, JMX, AOP, REST oraz/lub inne pokrewne; techniczne zrozumienie systemów IT; doskonała zdolność do rozwiązywania problemów oraz umiejętności analityczne. Wymagana bardzo dobra znajomość języka angielskiego (zwłaszcza w obszarze programowania) zarówno w mowie jak i piśmie jest konieczna.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Katowice (śląskie)
przyjmowanie zgłoszeń telefonicznych, redagowanie zleceń w programie,nadzór nad realizacją zleceń, praca w godz. 7-15 lub 9-17 lub 5-13.
Zakład Rolniczo-Przemysłowy FARMUTIL HS S.A - 2016-06-16 - Węgry (opolskie)
montaż, demontaż i prefabrykacja urządzeń i maszyn mechanicznych oraz ciśnieniowych
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Chorzów (śląskie)
Prace na kuchni,realizacja,dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Ciechanów (mazowieckie)