KUCHARZ Lublin oferta pracy DWP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków. Śniadań, bankietów, imprez okolicznościowych.Umowa zlecenie na okres próbny - docelowo umowa na stałe.
Data publikacji: 2016-12-09
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: DWP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ALEJE RACŁAWICKIE 12, 20-037 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków. Śniadań, bankietów, imprez okolicznościowych.Umowa zlecenie na okres próbny - docelowo umowa na stałe.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł / h
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2016
Data zakończenia pracy: 11.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻKA SANEPIDU
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: stosowanie zasad systemu HACCP
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Systematyczność
Nazwa pracodawcy: DWP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
ALEJE RACŁAWICKIE 12, 20-037 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: ALEJE RACŁAWICKIE
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy: Hotel Mercure Lublin Centrum
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.12.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
mechanika pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Osówka (mazowieckie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Wynagrodzenie: 1150 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-07-31 - Rzeszów (podkarpackie)
Rozliczenia czasów pracy ludzi oraz maszyn budowlanych, nadzorowanie oraz koordynowanie pracy brygady budowlanej, umiejętny podział zadań dla poszczególnych członków zespołu, nadzorowanie jakości i terminowości realizowanych prac, nadzór nad prawidłowym użytkowaniem powierzonego sprzętu.
Firma Usł.-Handl. "ELGAR" Ireneusz Lipiński - 2018-08-03 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków. Dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchennych.
PRZEDSZKOLE NR 189 „NA WIERZBNIE” - 2019-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
praca kilka godzin w tygodniu ico drugi weekend
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2016-10-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
wg stanowiska
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SZCZAWNIE - 2018-01-22 - Szczawno (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej (obiady domowe). Samodzielna praca w kuchni.
FABRYKA SMAKU MARCIN WIKARSKI - 2017-10-05 - Suwałki (podlaskie)
gotowanie posiłków uzbeckich, ukraińskich, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łomianki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni armieńskiej i gruzińskiej na grillu typu mangał
Paweł Dąbrowski T&S CONSULTING - 2016-04-12 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, nadzór nad pracą w kuchni.Samodzielne stanowisko.
Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan - 2019-05-13 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, kalkulowanie porcji, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Zgórsko (podkarpackie)
Wykształcenie średnie kierunkowe; wymagane 2 lata doświadczenia w zawodzie; komunikatywna znajomość j. angielskiego; dokładność; pasja do gotowania; książeczka sanitarno-epidemiologiczna; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji; zapewnienie najwyższej jakości wydawanych potraw oraz dbałość o ich estetykę; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; wykonywanie zamówień na surowce u wyznaczonych dostawców; koordynowanie realizacji planów finansowych kuchni poprzez analizowanie sprzedaży i kontrolę kosztów surowca; nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji surowców oraz produktów znajdujących się na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-05-09 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej.
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-04-21 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie stanowiska, przygotowywanie i zrobienie pizzy, przygotowywanie i robienie różnych potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Oleśnica (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
Gotowanie zup i innych potraw.
KARINA BUKOWSKA, 'Restauracja Luna' - 2016-05-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria Kwiat Lotosu Jadwiga Caban - 2016-02-15 - Czajków (wielkopolskie)
przygotowywanie obiadów w barze mlecznym
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA NA WINIARACH - 2016-08-04 - Gniezno (wielkopolskie)
kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Marki (mazowieckie)
Gotowanie, mielenie, klejenie, pakowanie, sortowanie. Praca w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2019-10-02 - Nowa Wieś (małopolskie)
Przygotowywanie posiłkówwydawanie posiłków
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2017-05-17 - Pogórze (śląskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres cezary77 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta będzie od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2016-03-23 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłkówwykształcenie zawodowedoświadczenie
Firma Handlowo Usługowa Mi-Ko Mikołaj Kowalczyk - 2016-08-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
obowiązki związane ze stanowiskiem kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2020-01-07 - Świdnica (dolnośląskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2018-02-14 - Żabno (małopolskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Praca w godz. 9-21
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczenie na produkcji bedzie dodatkowym atutem; spostrzegawczośc; dobra pamięć; systematyczność; konsekwencja w działaniu; dobry wzrok; zdolności manualne; zakres obowiązków: kontrola jakości komponentów samochodowych oraz ich naprawa zgodnie z przekazaną instrukcją, raportowanie wykonanych czynności do przełozonego; umowa zlecenie; miejsce pracy: Strefa Ekonomiczna Gliwice;
"FORMEL D POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-21 - Gliwice (śląskie)
-przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)