KUCHARZ - 5 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ - 5
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: obowiązki związane ze stanowiskiem kucharza.
Data publikacji: 2020-01-07
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obowiązki związane ze stanowiskiem kucharza.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
uzależnione od doświadczenia i kwalifikacjipraca w godzinach 12:00-22:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 5
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie minimum 1 rok, komunikatywność, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : codziennie w godz. 6:00-22:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Ulica pracodawcy: Częstochowska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.01.2020
Data dodania oferty pracy: 07.01.2020
Oferta pracy ważna do: 06.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?719e95c102cb31fafbcecd6c93fde5c5
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-04-18 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej typu: samosa, chicken curry, kheer, gulab jamun, poratha, aloo matar, kebab indyjski, mango lassi, zapewnianie najwyższej jakości produktów i usług, dbałość o estetykę przygotowywanych potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
JS Malwina Konowalska-Singh - 2020-06-22 - Biłgoraj (lubelskie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. Praca między godzyną 13:00 - 22:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
RESTAURACJA, HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-09-20 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Łuków (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów.
Niegowski Zdzisław "AGROLA" Zakład Handlowo- Produkcyjny - 2019-03-25 - Płatkownica (mazowieckie)
staż
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia polska (tradycyjna) i wschodnia (Rosja Bialoruś, Ukraina)
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Białystok (podlaskie)
zprzyrządzanie dań sybkiej obsługi, wypiekanie pizzy, przyrzadzanie sałatek, zapiekanek, tortilli, frytek
Bowling Zone Sp. zo.o. Sp. K. - 2018-07-30 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Lublin (lubelskie)
praca kucharza
"SWOJAK" Haramus Wojciech - 2018-03-12 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowanie, dekoracje potraw
DOM WESELNY "W OLIWKACH" MAREK KRZEMIŃSKI - 2018-02-14 - Tłuchowo (kujawsko-pomorskie)
wyrabianie i przygotowywanie pizzi do pozostałych dań z karty menu
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2017-09-06 - Rewal (zachodniopomorskie)
przyrządzanie dań
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-04-15 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie dań, krojenie warzyw, przygotowywanie mięsa, dbanie o porządek na miejscu pracy
GASTRO GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE - 2018-05-14 - Lublin (lubelskie)
Prace związane z obróbką żywności, wypiek pizzy, grill
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2017-08-03 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Łódź (łódzkie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2018-06-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posiłków itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2017-01-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWYWANIE I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I GOTOWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRACA W GODZINACH 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań i posiłków do restauracji i cateringu. Dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2020-01-23 - Zagórze (mazowieckie)
Przygotowanie potraw/ pomoc w przygotowaniu potraw.
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE ''JĘDRZEJEK'' IWONA JĘDRZEJEK - 2019-04-08 - Kisielnica (podlaskie)
osoby zarejestrowane z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Zabrze (śląskie)
pzrygotowywanie posiłków - kuchnia turecka
JUSTYNA JACHURA FIRMA "DE-AY" - 2016-07-26 - Rzgów (łódzkie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Objezierze (pomorskie)
przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
CONCEPT w Skarżysko Kamienna - 2016-07-01 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Prace pomocnicze na produkcji, obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych, pakowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Kobyłka (mazowieckie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
praca na kuchni, przyrządzanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości
FIRMA "T I T" S.C. MARIAN TOKARSKI HENRYK TOKARSKI - 2019-09-11 - Pełczyn (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w ośrodku kolonijnym; wysokość wynagrodzenia min. 13 zł/ h, około 3000 zł netto miesięcznie; umowa na 2 miesiące
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2017-03-27 - Ustka (pomorskie)