KUCHARZ Jędrzejów oferta pracy CONCEPT w Skarżysko Kamienna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
Data publikacji: 2016-07-01
Lokalizacja: Jędrzejów (świętokrzyskie)
Pracodawca: CONCEPT w Skarżysko Kamienna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Głowackiego 1a, 28-300 Jędrzejów, powiat: jędrzejowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jędrzejów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jędrzejowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jędrzejów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia SANEPID
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: CONCEPT w Skarżysko Kamienna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jędrzejowie
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 15, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jędrzejowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.07.2016
Oferta pracy ważna do: 31.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-12 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowanie potraw
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2018-01-04 - Jasło (podkarpackie)
j.w.
"DEDAL" USŁUGI GASTRONOMICZNE SPERUDA STANISŁAW - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
-obróbka wstępna surowców( ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiów mięsa różnych zwierząt,-wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich , wyrobów garmażeryjnych. -Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, -Układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2015-12-01 - Wielącza (lubelskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "MIX" Rafał Pilipow - 2017-10-20 - Tworóg (śląskie)
Lepienie pierogów.Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racibórz (śląskie)
planowanie jadłospisów i przygotowanie według nich potraw, pomoc w przyjmowaniu i wydawaniu posiłków, mycie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Głogów (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych.Umiejętności i uprawnienia: Dobry, niepospolity smak, wyobraźnia, zmysł estetyczny i poczucie elegancji.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-09-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami restauracji
ADMIRAŁ A. STROMSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-14 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę i estetykę potraw.
FOOD INVESTMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
prace gastronomiczne
Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,żOŁA - 2018-04-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
- Gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 9:00-17:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 601-418-805, 601-418-804) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Dehnelów 36, 41-250 Czeladź).
AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK MAREK, PIERZAK MAGDALENA, BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-24 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. jadłospisu przygotowanego dla dzieci przedszkolnych
Przedszkole z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 "MALI PRZYRODNICY" - 2017-09-18 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych, nadór nad personelem kuchennym.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Zamość (lubelskie)
Pełny zakres -obsługa kuchni w restauracji.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na czas określony 8 m-cyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:GostyńPRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz. w godzinach od 10-22 (po 8 godzion w tym przedziale czasowym). Za przepracowane soboty i niedziele przysługują się dni wolne w tygodniu.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gostyń (śląskie)
Organizacja przyjęć. Przygotowywanie posiłków, analiza kosztów, zestawienie produktowe. Pomoc przy organizacji targów. Nadzór nad stoiskami. Obsługa stoisk targowych. Kierowanie ludźmi. Nadzór nad wyjazdami integracyjnymi.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Mościska (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna obróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Mysłowice (śląskie)
Porządkowanie dokumentacji księgowej, skanowanie faktur, pomoc w drobnych pracach księgowych
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych
GTS HOLDING Sp. z o.o. sp. k. - 2017-03-29 - Czerniejewo (wielkopolskie)
Praca w kuchni - przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12.00-20.00
P.P.H.U. "KONKRET" s.c. Aneta Licak, Paweł Licak - 2016-08-05 - Brzesko (małopolskie)
Monter ociepleń budynków
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Powroźnik (małopolskie)
ĘSPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ ORAZ CHIŃSKIEJ, POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓLPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIE NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW ORAZ BIEŻACA KONSERWACJA TYCH URZADZEŃ.PRACA OD 11-19
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Brzeg (opolskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawerów (łódzkie)
Obsługa pras.
ELŻBIETA GRZELAK EGKAL PRZEDSIĘBIOTRSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE - 2017-08-17 - Kalisz (wielkopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Stary Tomyśl (wielkopolskie)
prawidłowe przygotowywanie linii kuchni gorącej i zimnejwłaściwe wykonywanie dań pod kątem czasu i jakościwykonywanie poleceń szefa kuchni
Handel Usługi Viva Zielony Ogród Marekwica Janusz (Galeria Nieruchomości) - 2016-09-23 - Ustroń (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Redło (zachodniopomorskie)