KUCHARZ Ustroń oferta pracy Handel Usługi Viva Zielony Ogród Marekwica Janusz (Galeria Nieruchomości)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: prawidłowe przygotowywanie linii kuchni gorącej i zimnejwłaściwe wykonywanie dań pod kątem czasu i jakościwykonywanie poleceń szefa kuchni
Data publikacji: 2016-09-23
Lokalizacja: Ustroń (śląskie)
Pracodawca: Handel Usługi Viva Zielony Ogród Marekwica Janusz (Galeria Nieruchomości)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Katowicka 211, 43-450 Ustroń, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
prawidłowe przygotowywanie linii kuchni gorącej i zimnejwłaściwe wykonywanie dań pod kątem czasu i jakościwykonywanie poleceń szefa kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
plus premia uznaniowarównoważny system czasu pracy 2 dni pracy, 1 dzień wolnego - wg grafikupraca 10-18 lub 12 godzinny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustroń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustroń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacja czasu pracy, pomysłowość, samodzielnośc, chęć uczenia się
Nazwa pracodawcy:
Handel Usługi Viva Zielony Ogród Marekwica Janusz (Galeria Nieruchomości)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
Graniczna 19a, 43-450 Ustroń, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Godziny : 9-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Ustroń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustroń
Ulica pracodawcy: Graniczna
Numer budynku pracodawcy: 19a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2016
Oferta pracy ważna do: 22.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jakość i wygląd serwowanych potraw. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-17.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
"EUREST POLAND" SP. Z O. O. - 2015-12-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
tradycyjna kuchnia domowa
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-04-11 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Koniaków (śląskie)
Przygotowywanie potraw według zamówień, dbanie o porządek na kuchni.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-11-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Witaszyce (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-01-30 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, catering, gotowanie, dekorowanie dań.
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2016-11-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracji, sporządzanie zapotrzebowania na produkty, nadzorowanie procesów produkcji zgodnie z przepisami HACCP, ocenianie potraw, dbałość o czystość w kuchni i na zapleczu; dwie zmiany (13-21, 16-24); praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty po uzgodnieniu terminu telefonicznym oraz e-mailowy.
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-04-01 - Słupsk (pomorskie)
-praca socjalna w środowisku,-dokonywanie analizy i oceny zjawisk, które powodują zapotrzebowanie na świadczenia z pomocy społecznej oraz kwalifikowanie do uzyskania tych świadczeń,-udzielanie informacji, wskazówek i pomoc w zakresie rozwiązywania spraw życiowych osobom, które dzięki tej pomocy będą zdolne samodzielnie rozwiązywać problemy będące przyczyną trudnej sytuacji życiowej; skuteczne posługiwanie się przepisami prawa w realizacji tych zadań,-pomoc w uzyskiwaniu dla osób będących w trudnej sytuacji życiowej poradnictwa dotyczącego możliwości rozwiązywania problemów i udzielania pomocy przez właściwe instytucje państwowe, samorządowe i organizacje pozarządowe oraz wspieranie w uzyskiwaniu pomocy,-udzielanie pomocy zgodnie z zasadami etyki zawodowej,-pobudzanie społecznej aktywności i inspirowanie działań samopomocnych w zaspokojeniu niezbędnych potrzeb życiowych osób, rodzin, grup i środowisk społecznych,-współpraca i współdziałanie z innymi specjalistami w celu przeciwdziałania i ograniczania skutków negatywnych zjawisk społecznych, łagodzenia skutków ubóstwa,-współuczestniczenie w inspirowaniu, opracowaniu, wdrożeniu oraz rozwijaniu lokalnych programów pomocy społecznej ukierunkowanych na podniesieniu jakości życia,-rozpoznawanie potrzeb osób i rodzin, które nie są w stanie samodzielnie przezwyciężyć trudnych sytuacji życiowych, wykorzystując własne środki, możliwości uprawnienia, poprzez przeprowadzanie wywiadów środowiskowych własnych i na zlecenie innych instytucji, kompletowanie dokumentacji oraz opracowywanie planów pomocy dla osób potrzebujacych i przedkładanie wniosków Kierownikowi GOPS,-realizacja zadań z zakresu pomocy społecznej, wynikających z innych ustaw
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej Ryczywół - 2017-01-31 - Ryczywół (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw i inne czynności kucharza w żywieniu zbiorowym. Praca w równoważnym systemie pracy, we wszystkie dni tygodnia.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków - sałatek
Restauracja PRZY KOMINKU Jolanta Grotte - 2018-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne,może być osoba do przyuczenia,książeczka sanepidowska,
MARIA DUCZMAL USŁUGI KUCHARSKIE U KLIENTA - 2016-06-22 - Wierzbno (wielkopolskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Sieradz (łódzkie)
Pomoc szefa kuchni.
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-14 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie dań typu fast food
BONUM TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-13 - Suchowola (lubelskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o smak i estetykę przygotowywanych dań; praca w szpitalu w Toruniu (Pracodawca przeszkoli do pracy)
IMPEL CATERING "Company" Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-03-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Proszyska (kujawsko-pomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Darskowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, filetowanie mięsa, przyprawianie, język niezbędny do komunikacji z pracownikami kuchni, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Michałowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej - według tradycyjnych przepisów oraz ich serwowanie zgodnie z tradycją oraz sztuką.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-06-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
opracowania koncepcyjne maszyn; aktywność w procesach ofertowych realizowanych przez firmę; kontakt z klientem w zakresie serwisu oraz utrzymania maszyn; projektowanie i wdrażanie rozwiązań poprawiających efektywność procesów technologicznych; nadzór nad montażem i uruchomieniami w obiektach klienta
Symatic Sp. z o.o. - 2017-12-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy pracach ogólnobudowlanych
Zakład Ogólnobudowlany Ćwikliński Włodzimierz - 2016-04-12 - Janowiec Wielkopolski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa Katarzyna Motas-Stabryła - 2017-12-12 - Łukowe (podkarpackie)
Pełnienie funkcji opiekuńczo-wychowawczych i dydaktycznych. Praca II zmianowa w Kożuchowie w godz. 6:30-14:30; 8:30-16:30.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Stanisław Szpiczakowski - 2016-11-21 - Kożuchów (lubuskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)