KUCHARZ Łukowe oferta pracy Firma Handlowo Usługowa Katarzyna Motas-Stabryła
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-12-12
Lokalizacja: Łukowe (podkarpackie)
Pracodawca: Firma Handlowo Usługowa Katarzyna Motas-Stabryła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-516 Łukowe 105, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łukowe
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zagórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie jako samodzielny kucharz
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo Usługowa Katarzyna Motas-Stabryła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Wolności 56, 38-540 Zagórz, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Zagórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórz
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 56
Profil działalności pracodawcy: Hotelarstwo, gastronomia, turystyka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2017
Oferta pracy ważna do: 11.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- kompleksowa obsługa zamówień i wysyłek towaru
Zakłady Przemysłu Sklejek BIAFORM S.A. w BIAŁYMSTOKU - 2018-02-13 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, ZAPIEKANEK
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Dębica (podkarpackie)
Strzyżenie , modelowanie, farbowanie, mycie i pielęgnacja włosów
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Gołubie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2016-03-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy, kebeba, baru sałatkowego
Morgan Kebab Wojciech Wojtkiewicz - 2017-06-22 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
wynagrodzenie 2000 zł brutto +premia do uzgodnienia, praca sezonowa
LARSEN S.C. - 2016-04-20 - Ustka (pomorskie)
jw.
MEGAPUNKT-100 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta stażu dla osób po 30 roku życia.Prowadzenie korespondencji i ewidencji czasu pracy, fakturowanie.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w barze mlecznym
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-02-03 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
szlifowanie elementów z laminatu i drewnaobsługa narzędzi szlifującychlaminowanie i montaż elementów z laminatu
Sunreef Venture S.A. - 2018-08-08 - Gdańsk (pomorskie)
dbanie o czystośc na stanowisku pracy, inicjatywa w zakresie kreowania potraw,racjonalne gospodarowanie towarem,
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-28 - Sieraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
LECH SIEJEK GOSPODA POD BAŻANTEM - 2016-11-22 - Racot (wielkopolskie)
Kucharz
SOVRANA Danuta Forgiel - 2016-08-05 - Szczucin (małopolskie)
Kuchnia tradycyjna i wileńska, praca w wymiarze 3/4 etatu
Catering-Centrum Zdzisław Konieczny - 2016-08-04 - Trzebień (dolnośląskie)
wypożyczanie książek i ich ewidencja, praca na 3/4 etatu
ZESPÓŁ SZKÓŁ LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE, TECHNIKUM EKONOMICZNE, TECHNIKUM HOTELARSKIE, ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA, GIMNAZJU - 2015-12-21 - Przemęt (wielkopolskie)
Wspólpraca z pracownikami działu opiekuńczo-terapełtycznego przy obsłudze mieszkańców, tj:-pomoc przy kąpielach i innych czynnościach pielęgnacyjno-higienicznych,-pomoc przy zmianie pieluchomajtek i zmianie pozycji mieszkańców pozostających w łóżkach,-wysadzanie mieszkańców na fotel i wózek inwalidzki,-przewożenie mieszkańców na wózku inwalidzkim po terenie Domu, na zakupy, na konsultacje,-zapewnienie bezpieczeństwa mieszkańców przy obsłudze i transportowaniu do kąpieli-transportowanie sprzetu, urządzeń, brudnej i czytsej bielizny zgodnie z procedurami,-odpowiedzialność za tworzenie właściwej atmosfery pracy, kształtowania życzliwego stosunku do mieszkańców i wspólpracowników Domu,-odpowiedzialność za ryzyka i ujawnianie, przekazanie informacji do kierownika,-obowiązek zgłaszania wniosków i uwag w sparwie ryzyk, które dostrzega.W zakresie dozoru nad bezpieczeństwem mieszkańców i mieniem Domu do obowiązków kąpielowego należy:-spawdzenie i zabezpieczenie obiektów,-dokonywanie obchodów obiektów Domu w godzinach popołudniowych i nocnych, odnotowywanie ich w książce raportów na portierni,-informowanie kierownika Działu administarcyjno-gospodarczego o wszelkich uszkodzeniach, zaginięciach mienia ruchomego Domu itp.,-zamykanie i otwieranie drzwi obiektów, bram wjazdowych i furtek,-przyjmowanie i wydawanie kluczy do pomieszczeń DPS,-usuwanie zgłoszonych drobnych usterek, wykonywanie prac gospodarczych-obsługa centrali ppoż. i razie powstania pożaru postępowanie zgodnie z instrukcjąp/poż.Praca na II zmiany: 7:00-19:00, 19:00-7:00.
Dom Pomocy Społecznej - 2018-09-20 - Kożuchów (lubuskie)
Zapewnienie bezpieczeństwa osób i mienia na terenie sklepu Biedronka.
KONSALNET OCHRONA Sp. z o.o. - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Karczowiska (dolnośląskie)
praca w Restauracji Venessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2016-08-05 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, samodzielne przygotowywanie posiłków, zarządanie zespołem (oferta GCP Konoiecpol)
Firma Handlowa "ZAWISZA" Restauracja "CEZAR" Aleksandra Zawisza - 2016-12-05 - Dąbrowa Zielona (śląskie)
obsługa maszyn i urządzeń budowlanych
MOSTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-12 - Skwierzyna (lubuskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z procuderami i standardami; racjonalne gospodarowanie towarem; dbanie o czystość i higienę pracy; zamówienia towaru; kontrola zapasów
Klub"Agros" Andrzej Goździewski sp. J. - 2017-08-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-03-28 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
Przygotowywyanie dań z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deserów).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2017-09-14 - Katowice (śląskie)
mile widziane doświadczenie przy naprawie maszyn produkcyjnych
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MLEKA MLECZ Sp. z o.o. - 2016-02-12 - Wolsztyn (wielkopolskie)