KUCHARZ-PIZZER Jas艂o oferta pracy PP POLSKA Iwona Lackosz
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Jas艂o (podkarpackie)
Pracodawca: PP POLSKA Iwona Lackosz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wincentego Pola 4, 38-200 Jas艂o, powiat: jasielski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca co drugi dzie艅
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jas艂o
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jasielski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jas艂o
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.01.2018
Data zako艅czenia pracy: 09.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii ale niekonieczne - mo偶liwo艣膰 przyuczenia
Nazwa pracodawcy: PP POLSKA Iwona Lackosz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ja艣le
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 38-200 Jas艂o, powiat: jasielski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jasielski
Gmina pracodawcy: Jas艂o
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jas艂o
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ja艣le
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 03.02.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie ekonomiczne 艣rednie lub wy偶sze
BIURO RACHUNKOWE KIE呕Y艃SKI KRZYSZTOF - 2017-06-16 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Mo偶liwo艣膰 przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Kobla艅ski - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-04-13 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
gotowanie - dania kuchni polskiej, wypiek pizzy
kontakt przez OHP - 2016-01-21 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w weekendy
WIES艁AWA NOWAKOWSKA P.P.H.U - 2016-10-25 - Borek (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta, przyjmowanie dostaw, sprawdzanie termin贸w wa偶no艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w sklepie i jego otoczeniu
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
PPHU PIKUNVO DANH NAM VO - 2017-10-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, dbanie o czysto艣c w miejscu pracy.
Aleje Smaku s.c. 艁ukasz Cholewi艅ski Andrzej Cholewi艅ski - 2017-07-25 - Zamo艣膰 (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rzepin (lubuskie)
Praca w systemie 12 - godzinnym, praca przy woku, przygotowywanie wszystkich da艅 tajskich oferowanych w restauracji, sk艂adanie zam贸wie艅, tworzenie menu, mo偶liwe delegacje od 1 tygodnia do 6 m-cy (w ramach pe艂nego oddelegowania do Poznania lub Koszalina). Umowa na czas okre艣lony, praca na dwie zmiany w godz. 9:00-21:00 (dwa dni pracy, dwa dni wolnego). Praca pl. Grunwaldzki Wroc艂aw.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w
O.W. "APARTAMENTY MIRANDA" MA艁GORZATA M艁YNARSKA - 2016-03-25 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel Stacja Kutno sp.zoo - 2017-07-14 - Kutno (艂贸dzkie)
Gotowanie, wyrabianie pizzy na blaszkach.
Dominik Wr贸bel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2016-08-17 - Chwaszczyno (pomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obrobka wst臋pna surowc贸w (r臋czna mechaniczna termiczna), wykonywanie r贸znymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, przetwor贸w mi臋snych, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych i inne, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, masyznami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸 na przy臋cia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego, przestrzeganie przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych obowi膮zuuj膮cyhc zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fuskalnej, wyk艂adanie, metkowanie, przenoszenie towar贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Jele艣nia (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 z karty menu
Grupa Gastronomia 艢l膮sk Mariusz Hetma艅czyk - 2016-10-27 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowanie pizzy, da艅 z makaronu, sa艂atek.
PHU J.B艂a偶ewicz A. Sosi艅ska Sp贸艂ka cywilna - 2017-09-29 - 呕ary (lubuskie)
zarz膮dzanie i praca w kuchni restauracji, przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dobra organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontakt贸w z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Martom Tomasz J臋siak 艢wi臋ciechowa - 2015-12-18 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-10-06 - Serock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga sprz臋t贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
Firma Handlowo Us艂ugowa"Duet" Andrzej Stanienda - 2018-01-24 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
wynagrodzenie do uzgodnienia
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2016-04-13 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸wpraca w godz. 9-17, 13-21
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
Duet D.J. Sp贸艂ka z Ograniczon膮 Odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-06-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
"STADNINA KONI D臉BNO" ADAM LACHERA,EWA LACHERA,呕ANETA LACHERA - SP脫艁KA JAWNA - 2017-11-22 - D臋bno (dolno艣l膮skie)