KUCHARZ Niechorze oferta pracy Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,żOŁA
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Data publikacji: 2018-04-03
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,żOŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LEŚNA 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: PRACA NA DWIE ZMIANY1 07:00-15:002 14:00-21:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.04.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,żOŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
LEŚNA 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Niechorze
Ulica pracodawcy: LEŚNA
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U GAJDY" - 2016-06-23 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
sprawowanie opieki, pomoc w czynnościach samoobsługowych
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni węgierskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej.Praca w godzinach 7-15 i 14-22.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Hotel "Prezydent" Jacek Urbańczyk FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-01-04 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodnie z umową.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2016-02-18 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma "RAF-PAF-KAR" usługi budowlane i transportowe Robert Bochenek - 2016-10-19 - Zakrzów (małopolskie)
Kucharz
KONOPIELKA Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Zblewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie pizzy (wyrabianie ciasta i pieczenie), przygotowywanie i sprzedaż dań szybkiej obsługi: kebaba, hamburgerów, , surówek, napojów itp.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2018-02-14 - Olesno (opolskie)
Przyrządzanie potraw kuchni tradycyjnej
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-12-15 - Bytom (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 16.00 lub 6.00- 14.00
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-11-08 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie produktów do pizzy, pieczenie kurczaków z rożna, pieczenie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Odporyszów (małopolskie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, itp.).
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2017-06-27 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
Praca przy wyburzeniach, rozbiórkach i demontażach
AKPE GROUP SP.Z O.O. - 2016-07-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dbałość o jakość potraw.
Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe - 2016-02-11 - Lipiany (dolnośląskie)
terminowe i prawidłowe przygotowanie etykiet produktowych, utrzymywanie optymalnych stanów magazynowych etykiet oraz taśm barwiących, składanie zamówień dotyczących etykiet, tasm barwiących, odpowiedzilaność za stan drukarek, sprzętu drukującego, właściwy obieg dokumentów magazynu pomocniczego.Praca w firmie Primavega-Grupa Producentów Warzyw. Kontakt telefoniczny 23 306 70 00 wew. 731, 726, 709 lub osobisty, e-mailowy.
HR BEZPIECZNA PRACA ALEKSANDRA SPYCHAŁA - 2016-05-20 - Wróblewo-Osiedle (mazowieckie)
wyksztalcenie zawodowe, doświadczenie mile widziane, chęc do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Perzyce (wielkopolskie)
Odlewanie elementów ze stopu aluminium.
Korus Leszek Zakład Sprzętu i Urządzeń Przeciwpożarowych PHU - 2018-01-04 - Rydułtowy (śląskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
Staż dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
wydawanie dań kuchni głównie włoskiej (makarony) oraz polskiej
LA COMTESSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-18 - Mława (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej, wschodniej, opracowanie i tworzenie własnego menu, przygotowywanie zamówień towaru, rozdysponowanie pracy na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Supraśl (podlaskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skierniewice (łódzkie)
montarz wyrobów z drewna
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Majdan Brzezicki (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Łódź (łódzkie)