KUCHARZ Mława oferta pracy LA COMTESSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wydawanie dań kuchni głównie włoskiej (makarony) oraz polskiej
Data publikacji: 2017-12-18
Lokalizacja: Mława (mazowieckie)
Pracodawca: LA COMTESSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 2A, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wydawanie dań kuchni głównie włoskiej (makarony) oraz polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe: kucharz lub doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku pracyzainteresowania kuchnią włoską (chęć nauki kuchni włoskiej)
Nazwa pracodawcy:
LA COMTESSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 2A, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: mławski
Gmina pracodawcy: Mława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mława
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 2A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.12.2017
Data dodania oferty pracy: 18.12.2017
Oferta pracy ważna do: 17.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie oraz sprzedaz posiłków typy fast-food oraz przygotowywanie i podawanie napojów, obsługa kasy fiskalnej, stałe utrzymyanoe higieny na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Łuków (lubelskie)
produkcja wyrobów firmowych
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Wykształcenie; brak wymagań; doświadczenie w branży budowlanej; prawo jazdy kat. B; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice i okolice;
ENERGOCOMPLEX SP. Z O.O. - 2018-07-06 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNR JADWIGA ŚMIETANKA "ZAJAZD NA WINIARACH" - 2016-04-18 - Warka (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw i dań. Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidu.
Cafe, Restauracja " WALENTYNKA" Kremzer Stefania - 2016-05-04 - Mysłowice (śląskie)
Nauczyciel przedszkola
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Częstochowa (śląskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków (dania indyjskie), obróbka wstępna surowców, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mroków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU 6 MIESIĘCY
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Jeziorany (warmińsko-mazurskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej, praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni. udzielanie informacji na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, nadzór nad jakością zamówionej żywności itp.
Grill Bar Pizzeria Salitos Rafał Ałulis - 2017-02-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-07-12 - Bażanowice (śląskie)
-obsługa klienta,-przygotowywanie i krojenie warzyw,-przygotowywanie kebabów i zestawów obiadowych, pizzy, zapiekanek
WANDA DRĘŻEK "ROKA" - 2017-01-11 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Stolarz
"OPAS" FPH STOLARSTWO DYRDA T. DYRDA S. DYRDA A. - 2016-07-15 - Żarnówka (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-01-02 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie posiłków przy kuchni gorącej, dbałość o jakość potraw, możliwość zakwaterowania, wymagane doświadczenie zawodowe, wynagrodzenie od 3500 zł brutto
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2017-04-19 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej tj. adana kebap, kofte, dolma, sarma, manty, burgul, itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
Jabłoń-Lake Resort Sp. z o.o - 2016-08-22 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Radom (mazowieckie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą.
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-07 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-07-24 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Pełny zakres prac sitodrukarza do druku na płasko farbami rozpuszczalnikowymi, inne prace produkcyjne.
Zakład Reklamowy Znaki pl - 2017-06-26 - Otmuchów (opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)