KUCHARZ Gdańsk oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
Data publikacji: 2016-04-25
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: czasowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2016
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Termin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych:Dokumenty należy przesyłać do dnia 27 kwietnia 2016 r. pocztą elektroniczną na adres: rekrutacja2.pwk (at) ohp.pl lub przesyłać pocztę tradycyjną na adres: Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk z dopiskiem „ Rekrutacja na stanowisko kucharz”Zastrzegamy sobie odpowiedź tylko na wybrane oferty.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Punkt Pośrednictwa Pracy Tczew
Adres pracodawcy:
J.Sobieskiego 10, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wymagane dokumenty:• CV i list motywacyjny,• Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: J.Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Punkt Pośrednictwa Pracy Tczew
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2016
Oferta pracy ważna do: 28.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
transport towarów
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ ORAZ UKRAIŃSKIEJ.
PHU MASTERCLEAN RADOSŁAW ŁOŚ - KOROBCZAK - 2016-07-18 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
zarządzanie kuchnią, nadzór nad prawidłowością pracy zespołu, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14, wstępnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz - 2017-03-02 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy oraz kebabu
"S-ELECTRO" Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Kraków (małopolskie)
- Prace ziemne na terenie woj. śląskiego.- Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina + nagroda. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku operatora spycharki. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: malgorzata.lasek (at) drogopol.pl
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWY DRÓG "DROGOPOL-ZW" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-08 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (CV na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl)
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Paszkówka (małopolskie)
praca w kuchni jako kucharz
Restauracja "FRYKAS" s.c. Janina Karcz, Janusz Szumiec - 2017-03-16 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad panujacych w zakładzie
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Żywiec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
"SIWY" s.c. - 2018-02-05 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej (Pracodawca przyuczy doświadczonego kucharza do sporządzania potraw kuchni włoskiej)
Mammamia Luigi Iaia - 2017-01-13 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i sprzedaż
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ - 2016-01-05 - Przasnysz (mazowieckie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Gorlice (małopolskie)
wybór surowców, przygotowanie i sporządzanie dań wietnamskich
KIM OANH CAO - 2016-03-08 - Żyrardów (mazowieckie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Lutomiersk (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "WESOŁY TYGRYSEK" ALBENA JULITTA MIROWSKA - 2018-07-31 - Piaseczno (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
NENUFAR CLUB Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Kościan (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw zimnych i gorących, pieczenie ciast, mięs.
P.U.T WIKA BARBARA BRONICKA JASKÓLSKA - 2018-04-17 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
klejenie pierogów, pielmieni, cepelinów na oczach klientów
WRO EU INVEST Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2016-08-26 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Zając Małgorzata "KONTRA" - 2016-09-06 - Skawica (małopolskie)
przyrządzanie sushi w barze, pracodawca do wszystkiego przyuczy - przewidziane 3 tygodniowe szkolenie
SUSHIRENIA RENATA ĆWIERTNIEWICZ - 2016-08-17 - Lubin (dolnośląskie)
gotowanie potraw
Jabłoń-Lake Resort Sp. z o.o - 2016-06-03 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Zabrze (śląskie)