KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
Data publikacji: 2018-03-27
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie +CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Adres strony pracodawcy: http://www.hotelik.gorlice.pl/
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: Restauracja, hotel.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.03.2018
Oferta pracy ważna do: 13.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji Atmosfera
PPHU WOJTOWICZ - 2018-07-27 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie potraw, wydawanie, utrzymywanie czystości w kuchni;
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie dań sushi, potraw zimnych, gorących, maki, zup z owoców morza, sałatek, czyszczenie ryb, przygotowywanie dań z grilla
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE KOSZTORYSÓW
"WOJTPOL" T.Wojtysiak, Z.Krześniak Sp. Jawna - 2016-03-16 - Kozienice (mazowieckie)
pomoc w organizacji różnorodnych i kreatywnych zajęć dla najmłodszych
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
Baltic Rest Sp. z o.o. Władysławowo - 2018-02-20 - Chłapowo (pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wymiar czasu pracy od pełnego etatu do 1/2 etatu - do uzgodnienia,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-11-18 - Pszczółki (pomorskie)
gotowanie potraw, obsługa klienta, kasjer
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2017-06-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wykształcenie min. zawodowe-gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolnośląskie)
obsługa infolinii, skrzynki mailowej, , obsługa zwrotów towarów przysyłanych na adres sklepu
BLUESTONE CAPITAL Sp. z o.o. - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Spała (łódzkie)
Przygotowywanie, podawanie potraw i deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa 5350 - 2016-05-10 - Trzebień (dolnośląskie)
Gotowanie posiłków w szkolnej stołówce
Sanpro Consulting BPO Sp.z.o.o Sp.k - 2017-08-25 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ, WSPÓŁTWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ, DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I SPRZĘTU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2018-04-27 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW; praca jedna zmiana (6.00-14.00)
MEGASERWIS Sp. z o. o. - 2017-12-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ożańsk (podkarpackie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-06-01 - Tarnów (małopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków i dań, miejsce pracy- O.W.Grześ- Mikoszewo
"MNM" Magdalena Karabon - 2016-09-28 - Mikoszewo (pomorskie)
Praca przy woku, przygotowanie wszystkich oferowanych w restauracji dań chińskich, tworzenie menu, dokonywanie zakupów artykułów kuchni chińskiej. Praca w godzinach od 9:00 do 21:00, dwie zmiany, dwa dni pracy, dwa dni wolnego. Umowa o pracę na czas określony
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa czytelników, opracowywanie zbiorów bibliotecznych, animacja czytelnictwa.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Legionowo (mazowieckie)