KUCHARZ Nowy S膮cz oferta pracy Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posi艂k贸w itp.
Data publikacji: 2017-01-27
Lokalizacja: Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Pracodawca: Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:D艂ugosza 9, 33-300 Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posi艂k贸w itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy S膮cz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Nowy S膮cz
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy S膮cz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
D艂ugosza 9, 33-300 Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: dni robocze, Godziny : 9-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy S膮cz
Gmina pracodawcy: Nowy S膮cz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy S膮cz
Ulica pracodawcy: D艂ugosza
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: sprzeda偶 hurtowa artyku艂贸w spo偶ywczych
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.01.2017
Data dodania oferty pracy: 27.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 26.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie pizzy, kebeba, baru sa艂atkowego
Morgan Kebab Wojciech Wojtkiewicz - 2017-06-22 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia w艂ska i polska)wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Wis艂a (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, godziny pracy: 10.00- 18.00
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - S艂upsk (pomorskie)
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gor膮ca,przygotowywanie da艅kuchni europejskiej,polskiej,w艂oskiej sushi.
Grzegorz 艁oniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PIECUCH CAFE Katarzyna Joanna Jegli艅ska - 2018-01-10 - Grajewo (podlaskie)
Praca w kuchni hotelowej polegaj膮ca na przygotowywaniu da艅 dla klient贸w indywidualnych i grupowych
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-04-21 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich art. spo偶ywczych wydanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Jan贸w Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, deser贸w, utrzymywanie porz膮dku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zam贸wie艅 produkt贸w potrzebnych do przygotowywania posi艂k贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Lewin Brzeski (opolskie)
Praca w dziale 偶ywienia.Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia. Oferta pracy skierowana r贸wnie偶 do os贸b posiadaj膮cych orzeczenie o niepe艂nosprawno艣ci.
GRUPA ZDROWIE ARKADIUSZ CHMIELI艃SKI - 2018-02-18 - Kraszewo-Czubaki (mazowieckie)
przygotowanie, sprzeda偶 kebab贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie. Godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt telefoniczny z pracodawc膮.
WARIACI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-20 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie za艣wiadcze艅 dla os贸b o nie wnioskuj膮cych, uzupe艂nianie akt osobowych o bie偶膮c膮 dokumentacj臋, przygotowywanie odpowiedzi na pisma, kompletowanie dokument贸w w sprawie ubiegania si臋 o 艣wiadczenia rodzinne, wprowadzanie danych do system贸w Sygnity.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - B臋dzin (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, utrzymanie porz膮dku w pomieszczeniach kuchni.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 呕ywcu - 2017-04-10 - 呕ywiec (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - S臋dki (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska. Miejsce pracy: Rabka -Zdr贸j, Zaryte 14, Dom Wypoczynkowy. Praca na zmiany 7-15, 11-19.
"KARABELA" Sp. z o. o. Tarnobrzeg - 2018-03-21 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe mile widziane; umiej臋tno艣ci, zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czysto艣ci; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"BURY- TURYSTYKA" s.c. Jan Bury, 艁ukasz Bury - 2016-08-10 - Zawoja (ma艂opolskie)
-przygotowanie ciep艂ych potraw- przygotowanie sos贸w-przygotowanie zak膮sek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2016-07-07 - Wejherowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, sma偶enie, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, prace porz膮dkowe
DOM HANDLOWY EDEN II KACZY艃SCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-06-29 - Zambr贸w (podlaskie)
recepcjonista hotelowy
Hotel SPA Dr Irena ERIS Wzg贸rza Dylewskie - 2016-12-20 - Wysoka Wie艣 (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie potraw./praca: Restauracja Amadeus/
"ADVICE" - Tomasz Ga艂膮zka - 2016-05-10 - 艁om偶a (podlaskie)
Pracownik produkcji
ATERIMA Sp. z o.o. Sp. k. KRAK脫W - 2016-07-28 - Zag贸rz (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-08-14 - Mielec (podkarpackie)
metkowanie, pakowanie okular贸w
Topvision Sp. z o.o. - 2016-03-01 - Leszno (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta
Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy Ma艂gorzata Budzisz - 2016-06-06 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowi膮zk贸w: produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych; jedna zmiana od 22:00-6:00; miejsce pracy: Gliwice
"SPO艁EM" POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W W GLIWICACH - 2016-08-26 - Gliwice (艣l膮skie)