KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Bi艂goraj oferta pracy JS Malwina Konowalska-Singh
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej typu: samosa, chicken curry, kheer, gulab jamun, poratha, aloo matar, kebab indyjski, mango lassi, zapewnianie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, dba艂o艣膰 o estetyk臋 przygotowywanych potraw, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-06-22
Lokalizacja: Bi艂goraj (lubelskie)
Pracodawca: JS Malwina Konowalska-Singh
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Ko艣ciuszki 28, 23-400 Bi艂goraj, powiat: bi艂gorajski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej typu: samosa, chicken curry, kheer, gulab jamun, poratha, aloo matar, kebab indyjski, mango lassi, zapewnianie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, dba艂o艣膰 o estetyk臋 przygotowywanych potraw, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: godz. pracy 9-17; 16-24
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bi艂goraj
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bi艂gorajski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0602
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bi艂goraj
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.07.2020
Data zako艅czenia pracy: 17.07.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: umiejetno艣膰 radzenia sobie ze stresem
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: JS Malwina Konowalska-Singh
danePracodawcy_nip: 5562584227
danePracodawcy_regon: 147281137
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bi艂goraju
Adres pracodawcy:
Bohater贸w Monte Cassino 38, 23-400 Bi艂goraj, powiat: bi艂gorajski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanieSpotkanie z pracodawc膮 odb臋dzie si臋 01.07.2020r. od godz.9.00 w Bi艂goraju ul. Ko艣ciuszki 28
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: bi艂gorajski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0602
Gmina pracodawcy: Bi艂goraj
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bi艂goraj
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987673
Ulica pracodawcy: Bohater贸w Monte Cassino
Numer budynku pracodawcy: 38
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Hove Preet Singh
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bi艂goraju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.06.2020
Data dodania oferty pracy: 22.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 12.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6cc956aa4efa815ba2850a72e1dcf154
Podobne oferty pracy
praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-05-02 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowanie potraw, obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Rawicz (wielkopolskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, i dystrybutora paliw
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Zamo艣膰 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami, organizacja produkcji i pracy na stanowisku, wydawanie da艅 z karty menu, prowadzenie zmian
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-05-16 - Jan贸w (lubelskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w gastronomicznych
DOMIN AGNIESZKA - 2019-12-05 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Mile widziane do艣wiadczenie. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - mechaniczne, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po wcze艣niejszym um贸wieniu lub telefoniczny.
CAREX W. SZYMIK, M. SETLAK SP脫艁KA JAWNA - 2018-12-04 - Jankowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W/DA艃 WED艁UG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STA呕 PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE,UMIEJETNO艢C GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢C JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-02 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie kebab贸w, da艅 i przek膮sek orientalnych wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, dekorowanie da艅, tworzenie nowo艣ci w karcie menu i list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
sporz膮dzanie da艅 gor膮cych,sur贸wek ,sa艂atek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Zambr贸w (podlaskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych, bie偶膮ca konserwacja tych maszyn, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Praca pod nadzorem szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Og贸lna praca w kuchni. System r贸wnowa偶ny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca r贸wnie偶 w dni wolne. Umowa na okres pr贸bny 3 m-ce
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2018-02-19 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godzinach od 7:00 do 15:00 i od 15:00 do 23:00
FIRMA HANDLOWO- US艁UGOWA " DE- LUX" Zofia Pasek - 2017-03-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Operowanie w贸zkiem wid艂owym
AVENIR CONSULTING GROUP - 2016-12-05 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, pi膮tek-sobota do 23.00, niedziele i 艣wi臋ta od 12.00-22.00. ( W艂oska pizzeria i restauracja)
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2019-03-15 - Siedlce (mazowieckie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Magdalenka (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, potrwa, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni
F.H.U. "ANAGMIRA" AGNIESZKA ORZECH - 2016-04-19 - Prudnik (opolskie)
rozbi贸r, wykrawanie i trybowanie mi臋sa
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Opole (opolskie)
Kucharz
ZAJAZD CHROBRY Zak艂ad Pracy Chronionej Waldemar Dubik - 2018-09-17 - Torzym (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Podgaje (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie wyrob贸w kuchni tureckiej, tradycyjnej i chi艅skiej. Praca w godz. 10.00-18.00 i 16.00-24.00.
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
MA IMPORT PARDEEP CHOUHAN - 2018-12-10 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska Praca w Pizzeri w Mszanie DolnejGodziny pracy do uzgodnienia w pracodawc膮
FHU "TEDI" Tadeusz Fli艣nik - 2020-02-07 - Mszana Dolna (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
wysoko艣膰 wynagrodzenia jest uzale偶niona od do艣wiadczenia zawodowego,
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA MARCIN STACHOWIAK - 2019-09-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi:obr贸bka wstepna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zam贸wienia, wycena posi艂k贸w itp.
"RESTAURACJA S膭DECKA", Marcin Salamon - 2016-09-13 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas okre艣lony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)