KUCHARZ Śmiłowo oferta pracy ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
Data publikacji: 2018-02-19
Lokalizacja: Śmiłowo (wielkopolskie)
Pracodawca: ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pilska 2, 64-810 Śmiłowo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śmiłowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kaczory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomiczny
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne, umiejętność gotowania, conajmniej 1 rok doświadczenia zawodowego.
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Pilska 2, 64-810 Śmiłowo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Kaczory
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śmiłowo
Ulica pracodawcy: Pilska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.02.2018
Data dodania oferty pracy: 19.02.2018
Oferta pracy ważna do: 18.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
ILUZJON ART CAFE Przemysław Gołębiowski - 2017-05-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Sporządzanie sprawozdań finansowych według określonych standardów, prowadzenie ewidencji księgowych, nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów księgowych, przygotowywanie raportów i sprawozdań na potrzeby zarządu oraz instytucji zewnętrznych
AXAN Sp. z o.o. - 2017-03-24 - Bielany-Żyłaki (mazowieckie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
Firma Usługowo- Handlowa " LARIX " Bronisław Rasowski - 2015-12-03 - Jarchlino (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, cateringu, obsługa uroczystości okolicznościowych
SILRED Roksana Bogusz - 2018-06-29 - Człuchów (pomorskie)
prace pomocnicze na obszarze kuchni; godz. pracy 07.00-15.00. 12.00-20.00, 06.00-14.00;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2018-07-26 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań w restauracji
UNIKATONIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-21 - Lubin (dolnośląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-kompletacja towaru przy użyciu mobilnego skanera i przygotowanie towaru do wysyłki,-przyjmowanie i wydawanie towaru,-lokowanie towaru według wskazań systemu,-prace załadunkowo-rozładunkowe,-dbałość o porządek i czystość na magazynie,-przeprowadzanie inwentaryzacji w powierzonym obszarze.
GRUPA ATERIMA SP Z O O SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-11-26 - Skawina (małopolskie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków-rozwożenie posiłków-prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 7-15, 13-21.Miejsce pracy: siedziba firmy i lokale należące do WAK Sp. z o.o. S.KPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-19 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii,
EDEN Paweł Bielecki - 2018-04-20 - Ławki (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-03-07 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Sienno (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Łódź (łódzkie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur, podawanie potraw klientom, nakrywanie do stołów, obsługa sprzętu znajdującego się w kuchni, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku w kuchni.
MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-13 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-08-27 - Rybnik (śląskie)
-interpretuje i analizuje wymagania biznesowe i systemowe dla programistów,-zbieranie i dokumentowanie wymagań,-udział w Acceptance Testing, aby zapewnić spełnienie wymagań systemowych przez rozwiązania techniczne
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Zabierzów (małopolskie)
praca w kuchni
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogusław - 2016-10-10 - Ruda Śląska (śląskie)
zabezpieczanie produkcji w potrzebne komponenty, prowadzenie prac transportowych na terenie zakładu, składowanie i wydawanie materiałów, prace magazynowe
kontakt przez OHP - 2017-10-02 - Tychy (śląskie)
Przewóz towarów
Usługi Transportowe i Handel A. Cieślukowski - 2018-10-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
-obsługa klienta, kasy fiskalnej, wykładanie towaru na półki
Sklep Ogólnospożywczy S. C. E. Greszkowicz, W. Greszkowicz - 2017-09-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kontakty telefoniczne z klientami indywidualnymi, umawianie spotkań, prezentowanie oferty firmy, dbanie o jej pozytywny wizerunek.
kontakt przez OHP - 2017-06-22 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy.
DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA RENATA KLUZ W ALBIGOWEJ - 2016-09-20 - Albigowa (podkarpackie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw kuchni regionalnej koreańskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termalna), wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów z potraw, posługiwanie się narzędziami przy przygotowywaniu potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Ustroń (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz.
Hotel Restauracja LELIWA spółka cywilna Masztalerz, Cach - 2016-10-19 - Przeworsk (podkarpackie)