KUCHARZ-KELNER Łaszczówka-Kolonia oferta pracy MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur, podawanie potraw klientom, nakrywanie do stołów, obsługa sprzętu znajdującego się w kuchni, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku w kuchni.
Data publikacji: 2018-12-13
Lokalizacja: Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Pracodawca: MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-600 Łaszczówka-Kolonia 34, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur, podawanie potraw klientom, nakrywanie do stołów, obsługa sprzętu znajdującego się w kuchni, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach 08:00-16:00 i 14:00-22:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łaszczówka-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Data zakończenia pracy: 31.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagany zawody dla kandydatów: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe minimum 6 miesięcy jako kucharz lub pomoc kuchenna.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
22-600 Łaszczówka-Kolonia 34, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon.-pt., Godziny : 09:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łaszczówka-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, sporządzanie jadłospisów całodziennych, sporządzanie i wydawanie posiłków, pieczenie ciast, przyrządzanie deserów, napoi, utrzymywanie czystości w miejscach sporządzania potraw i przechowywania produktów zywnościowych. Dojazd do miejsca pracy we własnym zakresie.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera - 2015-12-11 - Ptaszki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
- obsługa urządzeń produkcyjnych(lody, pierogi)- mycie maszyn i sprzętu pomocniczego- prowadzenie zapisów produkcyjnych
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Kcynia (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków dla pacjentów oraz pracowników szpitala
Powiatowe Centrum Zdrowia Sp. z o.o. - 2019-06-25 - Otwock (mazowieckie)
przygotowanie receptur i produkcjadań typowych dla kuchni rosyjskiej( czebureni, pelmieni, pilaw, solianka, ucha, razsolnik, ratatuj, bołuk stroganow)
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Białystok (podlaskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-03-01 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielna praca przy realizacji zamówień a'la carte oraz imprezowych. Około 168 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
PPUH BACERO JOLANTA WALCZAK - 2019-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Wypiekanie Pizzy
"VIVA" -Krzysztof Szymakowski "VIVA 2" -Krzysztof Szymakowski - 2016-07-21 - Mikołów (śląskie)
- przygotowanie i wydawanie posiłkówPraca na czas określony: 2 lata
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z zakresem czynności
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kluczbork (opolskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków z przewagą dietetyki
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzionków (śląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie i obróbka surowców,(godziny pracy 8-16)
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wewnętrznymi recepturami z zapewnieniem wysokich standardów. Kreatywność oraz umiejętność organizacji pracy własnej, współpraca z pozostałym personelem kuchennym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-16 - Niemcy (Niemcy)
Przyrządzanie potraw w restauracji
Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne U. Tomaszewska, I.Wierzbicka Spółka Cywilna - 2017-03-29 - Bożewo (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jakość i wygląd serwowanych potraw. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-17.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
"EUREST POLAND" SP. Z O. O. - 2015-12-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
staż w Społem
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Ustroń (śląskie)
Malowanie proszkowe elementów metalowych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Warka (mazowieckie)
Praca produkcyjna w kuchni:- obróbka mięsa, warzyw, owoców, grzybów, produktów mlecznych, gotowanie, pieczenie- wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Miszewko (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Miechów (małopolskie)
Praca w kuchni w Domu Seniora. Sposób aplikowania: telefonicznie 601-65-34-90 lub mailowo: ds-zw (at) wp.pl. Miejsce wykonywania pracy Dom Seniora Zielone Wzgórze (GMINA ŁĘCZYCE).
A.M.C. Mikołaj Markowski - 2017-12-06 - Dąbrówka Wielka (pomorskie)
produkcja pizzy i innych dań od podstaw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potrwa według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni chińskiej
KANG KAI SP.ZO.O. - 2018-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)
przygotowywanie potraw egipskich tj. kofta, falafel-chlebek arabski, bakłażany
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, rozwożenie cateringu, robienie zakupów. godziny pracy 9.00-17.00, 14.00-22.00
KEITA GROUP Sp. z o.o. - 2019-11-12 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, obróbka ryb, gotowanie zup.
Smażalnia Ryb "Fliper" Agnieszka Florian-Tyrakowska - 2019-10-11 - Ściegny (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2017-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
Zapoznanie się z miejscem pracy, przygotowywanie produktow, obróbka artykułów spożywczych, tworzenie nowych potraw, wydawanie gotowych dań.
P.H.U. "JAKS" S.C. - 2017-09-27 - Reda (pomorskie)
sporządzanie potraw, dań obiadowych, gorących kanapek; bezposrednia obsługa klienta - techniki obsługi klienta, zastosowanie działań marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Otwock (mazowieckie)