KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie i wydawanie posiłkówPraca na czas określony: 2 lata
Data publikacji: 2019-11-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie i wydawanie posiłkówPraca na czas określony: 2 lata
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność pracy w kuchni bufetowej- doświadczenie w wydawaniu posiłków w formie bufetu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie - skierowanie - Proszę kierować kandydatów do Restauracji Kuchnia Marche w Galerii Łódzkiej, ul. Piłsudskiego 15/23 Łódź.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.11.2019
Data dodania oferty pracy: 08.11.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eb4a40e1733ca8e087f33a595b07e5e1
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 5.00- 13.00, umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
CITY Sp. z o. o. - 2017-07-13 - Słupsk (pomorskie)
Sprządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Radków (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej - indyjskiej/pakistańskiej z wykorzystaniem oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie, rozdawanie posiłków; przygotowywanie miejsca pracy;obieranie, krojenie siekanie warzyw; obróbka mięsa; dbanie o najwyższa jakosć i smak posiłków; porcjowanie i wydawanie posiłków; nadzór nad estestyka potraw
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Pińczów (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
zodny z wykonywanym zawodem
Piekarnia Ciastkarnia PSZCZÓŁKA Michał Pszczoła - 2016-06-10 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielna praca na kuchni w charalterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide/, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoreczny makaronów, deserów i przystawek, praca na umowe zlecemia, praca około 150 godzin w miesiącu, oferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-03-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, pizzy, hamburgerów, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Syców (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, towrzenie menu itp.
Firma "Mur-Bet" Adam Dumana - 2016-03-02 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
przygotowywanie potraw oraz wyrobów i półproduktów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2021-03-09 - Iława (warmińsko-mazurskie)
ocena przyjmowanych surowcówprzygotowanie dań dla gościutrzymanie na bieżąco czystości
DONER KING Andrzej Burczyk - 2016-09-09 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie i obróbka posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Poznań (wielkopolskie)
Przyjmowanie surowców, przygotowywanie posiłków, nadzór nad utrzymaniem czystości, nadzór nad pakowaniem posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków. Praca w Zajazd Europa.
FIRMA HANDLOWA "CHARPOL" S.C. BOŻENA I ZBIGNIEW CHABERSCY - 2021-03-08 - Borki-Wyrki (mazowieckie)
obsługa klienta, kasy fiskalnej, wykładanie towaru, obsługa urzadzeń sklepowych, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Ryki (lubelskie)
Obsługa klienta na kasie, zatowarowanie sklepu.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Wieliczka (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejetność wykonywania potraw kuchni arabskiej, uprawnienia: książeczka zdrowia, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni arabskiej, układanie menu, zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Lublin (lubelskie)
z doświadczeniem w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2016-01-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji na potrzeby codziennego funkcjonowania restauracji i hotelu jak również na imprezy okolicznościowe.
RESTAURACJA I HOTEL MAXIM TOMASZ PAWLAK - 2020-11-10 - Długa Wieś Druga (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
KucharzPraca od 10.00-23.00Jeden dzień pracujący, jeden dzień wolny
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2019-05-28 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Utrzymanie czystości pomieszczeń, mebli, wszystkich urządzeń oraz pomocy w obsłudze obiektu w szczególności:- doprowadzenie do należytej czystości i porządku pokoi sypialnych i innych pomieszczeń (tj. sanitariaty, łazienki, korytarze, kuchnie, itp.) - przewietrzanie pokoi) - dokonywanie zmianbielizny pościelowej. -Pokojowa jest odpowiedzialna za powierzony sprzęt i materiały, o każdym zaginięciu, zniszczeniulub uszkodzeniu obowiązana jest powiadomić pracodawcę lub jego przedstawiciela.
RBR Group Renata Ratyńska - 2019-02-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie warzyw i owoców- obróbka wstępna, rozbiór mięsa, wykonywanie potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Utrzymywanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu. Godziny pracy 5-13, 11-19
Horticare sp. z o.o. - 2020-08-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań cateringu dietetycznego Maczfit
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-09-19 - Szymanów (mazowieckie)